Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021

Survivor 4: Έξω φρενών πάλι οι «Μπλε» για τις προμήθειες - «Μας κορόιδεψαν»

Έγιναν έξαλλοι στο μέτρημα

20 Ιανουαρίου 2021 00:57
Survivor 4: Έξω φρενών πάλι οι «Μπλε» για τις προμήθειες - «Μας κορόιδεψαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξω φρενών βρέθηκαν για ακόμη μια φορά οι «Μπλε» του Survivor για τις προμήθειες, με την ομάδα των άλλοτε Μαχητών να μετρά την ποσότητά τους και να θεωρεί, ότι οι «Κόκκινοι» και, συγκεκριμένα, οι πρώην Μαχητές τους κορόιδεψαν.

Ο καβγάς για το θέμα των προμηθειών αποτέλεσε ένα καίριο ζήτημα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους πρώην Μαχητές να τις τρώνε όλες και να μην αφήνουν για τους νυν αντιπάλους τους, αν και στη συνέχεια οι προμήθειες επεστράφησαν στην μπλε ομάδα, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Κοψιδά.

Survivor 4: Εκτός εαυτού οι «Μπλε» μετρώντας τις προμήθειες

Μετρώντας τις, όμως, είδαν πως ήταν λιγότερες από όσες έπρεπε, με αποτέλεσμα να γίνουν και πάλι έξαλλοι. Οι ίδιοι αποφάσισαν να μιλήσουν για το θέμα στο συμβούλιο αποχώρησης, χωρίς όμως να ζητήσουν κι άλλες προμήθειες, έχοντας τα πάντα... μαζεμένα από το αγώνισμα. Οι ίδιοι αποφάσισαν να μιλήσουν για το θέμα στο συμβούλιο αποχώρησης, χωρίς όμως να ζητήσουν κι άλλες προμήθειες, με τους κόκκινους να αντιδρούν έντονα.

Survivor spoiler 19/01, vol.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 19/01: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα για νέους Διάσημους και νέους Μαχητές! Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

το χθεσινό επεισόδιο (18/01) είδαμε τα πάντα! Διάσημοι και Μαχητές χωρίστηκαν και φτιάχτηκαν από την αρχή με άπαντες να είναι ικανοποιημένοι από τη νέα σύνθεση των ομάδων! Ωστόσο αγωνιστικό δεν άλλαξαν πολλά καθώς οι Μαχητές έφτασαν και πάλι σε μια πολύ άνετη επικράτηση παρότι οι ομάδες άλλαξαν! Φαίνεται πως το κόκκινο το χρώμα φέτος στο Survivor δεν τους πάει καθόλου!

Ωστόσο η νέα διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη όσο έδειξε το χθεσινό σκορ! Ίσα ίσα, προσωπική μου άποψη είναι πως οι Διάσημοι υπερτερούν αφού διατήρησαν δυνατούς πρώην Διάσημους, όπως η Ελίζαμπεθ και ο Κοψιδάς και πήραν και ισχυρούς πρώην Μαχητές, όπως ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος και η Σοφία!

Η πρώτη ασυλία ωστόσο χάθηκε για την ομάδα των Διασήμων και πάμε σήμερα για την δεύτερη! Θα καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα;

Survivor spoiler 19/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας;

Survivor spoiler 19/01, vol.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Και πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Η αλήθεια είναι πως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν άρεσε στην παραγωγή αφού οι Μαχητές επικράτησαν πάλι πολύ εύκολα! Εφόσον συνεχιστεί αυτό νέες συνθέσεις ομάδων δεν μπορούν να γίνουν, παρά μόνο προσθαφαιρέσεις! Ήδη παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και περιμένουν την σειρά τους, που είναι πιθανό να αργήσει λίγο μέχρι να δουν αν υστερεί πολύ κάποια από τις δύο ομάδες για να την ενισχύσουν!

Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τα πρώτα πλάνα του σημερινού αγωνίσματος μέσα από το trailer του επεισοδίου της ημέρας και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Ωστόσο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr γνωρίζουμε και νικητή και σκορ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές είναι ξανά οι Μαχητές και μάλιστα με το εύκολο 10-5! Για το σκορ κρατήστε μια μικρή επιφύλαξη, όμως ο νικητής είναι δεδομένος! Μαχητές ξανά...

Survivor spoiler 19/01: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 19/01, vol.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Χτες οι νέοι Διάσημοι είδαν την ομάδα τους να χάνει και έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη! Ποιος θα της κάνει παρέα στην ψηφοφορία; Αν χάσουν ξανά οι Διάσημοι υποψήφιος θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και όχι ο Γιώργος Κοψιδάς! Ο δεύτερος θα πάρει πάλι τις δύο ψήφους της κλίκας (Περικλής, Ανθή) αλλά πιστεύουμε ότι όσοι ψήφισαν χτες Ανθή, σήμερα θα ψηφίσουν Περικλή! Να ξεκαθαρίσουμε πάντως πως το συγκεκριμένο άρθρο δεν πρόκειται για spoiler αλλά για υπόθεση!

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share