Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Δεν το πίστευε ούτε η ίδια - Η Ανθή Σαλαγκούδη πήρε νίκη

Σταματήστε ό,τι κάνετε - Νίκησε η Ανθή

19 Ιανουαρίου 2021 23:53
Survivor 4: Δεν το πίστευε ούτε η ίδια - Η Ανθή Σαλαγκούδη πήρε νίκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε η Ανθή Σαλαγκούδη θα μπορούσε να πιστέψει σε μια νίκη στο Survivor, αλλά έγινε μέχρι και αυτό. Η επιρροή του «άστρου» του Πάνου Καλίδη είναι εμφανής και η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος κατάφερε να επικρατήσει της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια έφτασε, μάλιστα, πρώτη στους στόχους με τους κρίκους, με τη Σαλαγκούδη να δυσκολεύεται στο να βάλει τα κυβάκια, αλλά να είναι τυχερή, καθώς όπως κι εκείνη, η αντίπαλός της ήταν πλήρως άστοχη.

Survivor 4: Ανέλπιστη νίκη για την Ανθή Σαλαγκούδη

Σε αυτό το μικρό διαγωνισμό… αφλογιστίας, νικήτρια αναδείχθηκε η Ανθή, η οποία πήρε αυτή τη «μάχη», με τον Γιώργο Λιανό να προσθέτει σωστά, ότι ούτε η ίδια πίστευε τι είχε μόλις συμβεί, αν κι έδειξε αντίδραση απέναντι στο γεγονός, ότι είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 19/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και με αυτό το σκορ!

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα και ποιος από τους Διάσημους ή Μαχητές θα πάρουν τη νίκη και θα εξασφαλίσουν την παραμονή όλων των παικτών τους στο ριάλιτι;

Στο χθεσινό επεισόδιο (18/01) είδαμε τα πάντα! Διάσημοι και Μαχητές χωρίστηκαν και φτιάχτηκαν από την αρχή με άπαντες να είναι ικανοποιημένοι από τη νέα σύνθεση των ομάδων! Ωστόσο αγωνιστικό δεν άλλαξαν πολλά καθώς οι Μαχητές έφτασαν και πάλι σε μια πολύ άνετη επικράτηση παρότι οι ομάδες άλλαξαν! Φαίνεται πως το κόκκινο το χρώμα φέτος στο Survivor δεν τους πάει καθόλου!

Ωστόσο η νέα διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη όσο έδειξε το χθεσινό σκορ! Ίσα ίσα, προσωπική μου άποψη είναι πως οι Διάσημοι υπερτερούν αφού διατήρησαν δυνατούς πρώην Διάσημους, όπως η Ελίζαμπεθ και ο Κοψιδάς και πήραν και ισχυρούς πρώην Μαχητές, όπως ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος και η Σοφία!

Η πρώτη ασυλία ωστόσο χάθηκε για την ομάδα των Διασήμων και πάμε σήμερα για την δεύτερη! Θα καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα;

Survivor spoiler 19/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας;

Survivor spoiler 19/01 νικητής

Και πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Η αλήθεια είναι πως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν άρεσε στην παραγωγή αφού οι Μαχητές επικράτησαν πάλι πολύ εύκολα! Εφόσον συνεχιστεί αυτό νέες συνθέσεις ομάδων δεν μπορούν να γίνουν, παρά μόνο προσθαφαιρέσεις! Ήδη παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και περιμένουν την σειρά τους, που είναι πιθανό να αργήσει λίγο μέχρι να δουν αν υστερεί πολύ κάποια από τις δύο ομάδες για να την ενισχύσουν!

Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τα πρώτα πλάνα του σημερινού αγωνίσματος μέσα από το trailer του επεισοδίου της ημέρας και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Ωστόσο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr γνωρίζουμε και νικητή και σκορ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor διαρροή 19/01

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές είναι ξανά οι Μαχητές και μάλιστα με το εύκολο 10-5! Για το σκορ κρατήστε μια μικρή επιφύλαξη, όμως ο νικητής είναι δεδομένος! Μαχητές ξανά...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share