Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πανικός λίγο πριν από το αγώνισμα - «Καταλαβαίνεις ελληνικά αγόρι μου;»

Χαμός λίγο πριν μπουν στην αρένα οι δύο ομάδες

19 Ιανουαρίου 2021 22:54
Survivor 4: Πανικός λίγο πριν από το αγώνισμα - «Καταλαβαίνεις ελληνικά αγόρι μου;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τα… αίματα να ανάβουν με αφορμή τις προμήθειες, που δόθηκαν πίσω στην μπλε ομάδα και τον Τριαντάφυλλο να είναι έξαλλος με τον Νίκο Μπάρτζη, κάνοντας αναφορά στα ελληνικά του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο αγρότης των «Μπλε» έχει δείξει μια δυσκολία στην κατανόηση ή την εκφορά του λόγου, χωρίς κάτι τέτοιο να σημαίνει απαραίτητα λιγότερη ευστροφία. Η δυσκολία του αυτή, όμως, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από συμπαίκτες, αντιπάλους και… κοινό, με τον τραγουδιστή να τη θίγει ευθέως λίγο πριν από το αγώνισμα.

Survivor 4: Το... γλέντι του Τριαντάφυλλου στον Μπάρτζη

Όλα άρχισαν, όταν ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε στον Γιώργο Λιανό τις προμήθειες, που ζήτησαν πίσω από την μπλε ομάδα, η οποία χειροκρότησε την πρωτοβουλία του ηθοποιού, μετά τον χαμό που έγινε νωρίτερα. Αμέσως μετά, όμως, άρχισαν και οι «μπηχτές», με τον Νίκο Μπάρτζη να μην πηγαίνει πίσω.

Ο Τριαντάφυλλος, σε εκείνο το σημείο, αντέδρασε και έριξε τα δικά του «καρφιά» στον αντίπαλο του. «Πώς να στο πω στα ελληνικά αγόρι μου;», ήταν μια από τις φράσεις του, συμπληρώνοντας πως «αν δεν το κατάλαβες, ήταν μια πρωτοβουλία που πήραμε όλοι. Να είσαι καλά αγόρι μου». Ο Νίκος Μπάρτζης δεν απάντησε και το συμβάν έληξε εκεί.

Survivor spoiler 19/01, vol.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 19/01: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα για νέους Διάσημους και νέους Μαχητές! Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

το χθεσινό επεισόδιο (18/01) είδαμε τα πάντα! Διάσημοι και Μαχητές χωρίστηκαν και φτιάχτηκαν από την αρχή με άπαντες να είναι ικανοποιημένοι από τη νέα σύνθεση των ομάδων! Ωστόσο αγωνιστικό δεν άλλαξαν πολλά καθώς οι Μαχητές έφτασαν και πάλι σε μια πολύ άνετη επικράτηση παρότι οι ομάδες άλλαξαν! Φαίνεται πως το κόκκινο το χρώμα φέτος στο Survivor δεν τους πάει καθόλου!

Ωστόσο η νέα διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη όσο έδειξε το χθεσινό σκορ! Ίσα ίσα, προσωπική μου άποψη είναι πως οι Διάσημοι υπερτερούν αφού διατήρησαν δυνατούς πρώην Διάσημους, όπως η Ελίζαμπεθ και ο Κοψιδάς και πήραν και ισχυρούς πρώην Μαχητές, όπως ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος και η Σοφία!

Η πρώτη ασυλία ωστόσο χάθηκε για την ομάδα των Διασήμων και πάμε σήμερα για την δεύτερη! Θα καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα;

Survivor spoiler 19/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας;

Survivor spoiler 19/01, vol.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Και πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Η αλήθεια είναι πως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν άρεσε στην παραγωγή αφού οι Μαχητές επικράτησαν πάλι πολύ εύκολα! Εφόσον συνεχιστεί αυτό νέες συνθέσεις ομάδων δεν μπορούν να γίνουν, παρά μόνο προσθαφαιρέσεις! Ήδη παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και περιμένουν την σειρά τους, που είναι πιθανό να αργήσει λίγο μέχρι να δουν αν υστερεί πολύ κάποια από τις δύο ομάδες για να την ενισχύσουν!

Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τα πρώτα πλάνα του σημερινού αγωνίσματος μέσα από το trailer του επεισοδίου της ημέρας και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Ωστόσο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr γνωρίζουμε και νικητή και σκορ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές είναι ξανά οι Μαχητές και μάλιστα με το εύκολο 10-5! Για το σκορ κρατήστε μια μικρή επιφύλαξη, όμως ο νικητής είναι δεδομένος! Μαχητές ξανά...

Survivor spoiler 19/01: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 19/01, vol.2: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Χτες οι νέοι Διάσημοι είδαν την ομάδα τους να χάνει και έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη! Ποιος θα της κάνει παρέα στην ψηφοφορία; Αν χάσουν ξανά οι Διάσημοι υποψήφιος θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και όχι ο Γιώργος Κοψιδάς! Ο δεύτερος θα πάρει πάλι τις δύο ψήφους της κλίκας (Περικλής, Ανθή) αλλά πιστεύουμε ότι όσοι ψήφισαν χτες Ανθή, σήμερα θα ψηφίσουν Περικλή! Να ξεκαθαρίσουμε πάντως πως το συγκεκριμένο άρθρο δεν πρόκειται για spoiler αλλά για υπόθεση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share