Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Δεν θα είναι ο Ατζούν ο αντικαταστάτης του Λιανού - Γι' αυτό αποχωρεί ο παρουσιαστής!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

19 Ιανουαρίου 2021 08:22
Survivor spoiler: Δεν θα είναι ο Ατζούν ο αντικαταστάτης του Λιανού - Γι' αυτό αποχωρεί ο παρουσιαστής!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Συναγερμός σήμανε στο Survivor από την αποκάλυψη του Ατζούν πως σε ένα μήνα ο Γιώργος Λιανός θα αποχωρήσει από την παρουσίαση του ριάλιτι!

Ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε στο αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να απευθύνει το λόγο στους παίκτες, εντυπωσιάζοντας με… τα ελληνικά του, τα οποία μπορεί να μη συνοδεύονταν από καλή προφορά, αλλά τουλάχιστον μοιάζει να έχει μάθει τη γλώσσα μας.

Survivor 4: Τέλος ο Γιώργος Λιανός, παίρνει τη θέση του ο Ατζούν

Στο τέλος του λόγου του, όμως, αποκάλυψε πως ο Γιώργος Λιανός, που έδειξε έτοιμος... και για άλλες εκπομπές, σε ένα μήνα θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να είναι ο Ατζούν εκείνος, που θα παρουσιάσει στη συνέχεια το παιχνίδι.

Survivor spoiler: Γι' αυτό αποχωρεί ο Γιώργος Λιανός - Θα βλέπουμε Survivor με υπότιτλους!

Φήμες κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη της συντρόφου του Λιανού, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γυρίσει εσπευσμένα στην χώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο ίδιος έμαθε για αυτή την εγκυμοσύνη τον καιρό, που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, με συνέπεια να γίνεται αλλαγή παρουσιαστή. Υπενθυμίζουμε, δε, ότι ο Λιανός αντικατέστησε τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος επίσης περιμένει… τον πελαργό με την Χριστίνα Μπόμπα.

Από την άλλη, βέβαια, ανακοίνωση για ένα άλλο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, το «The Voice», δεν έχει υπάρξει, κάτι που σημαίνει πως είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο το κανάλι να χρειάζεται τον Λιανό να παρουσιάσει τα ζωντανά επεισόδια, μην έχοντας συμφωνήσει με κάποιον άλλο, παρότι φαινόταν πολύ κοντά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Survivor 4: Δεν θα είναι ο Ατζούν ο παρουσιαστής!

Παρουσιαστής Survivor

Το εύλογο ερώτημα των τηλεθεατών πως θα παρουσιάζει ο Ατζούν το ελληνικό Survivor και η απάντηση είναι απλή! Δεν θα το παρουσιάζει ο Ατζούν! Μπορεί αν χρειαστεί να το κάνει για 2-3 επεισόδια αλλά μέχρι και ο λόγος είναι σαφές! Τα αγγλικά και οι υπότιτλοι θα κουράσουν τους τηλεθεατές και θα χάσουν σε τηλεθέαση, αφήστε που υπάρχουν και παίκτες που δεν μιλάνε τέλεια τα αγγλικά!

Η παραγωγή του Survivor προσπαθεί να βρει εναλλακτική λύση και ήδη έχουν πέσει αρκετά ονόματα στο τραπέζι! Μόλις τα μάθουμε θα σας ενημερώσουμε! Πάντως ο Ατζούν για το ελληνικό Survivor δεν παίζει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share