Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Ζακ του Big Brother στο Survivor!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

18 Ιανουαρίου 2021 11:23
Ο Ζακ του Big Brother στο Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως σας φαινόταν να βλέπαμε στο Survivor τον Ζακ Ιωαννίδη από το Big Brother; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Big Brother βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μαζί με τον Γρηγόρη Τσεκούρα και αποκάλυψε πως αρχικέ δήλωσε συμμετοχή για το Survivor και εκεί ήθελε να πάει αφού θα του ταίριαζε πιο πολύ όμως κατέληξε από σπόντα στο Big Brother!

Ο Ζακ του Big Brother στο Survivor!

Πάντως σαν επιλογή πιστεύουμε πως θα ήταν εξαιρετική για το Survivor αν και αποκλείεται να τον δούμε τουλάχιστον στο φετινό!

Survivor spoiler: Είπε το "ναι" και μπαίνει στο Survivor o Δημήτρης Κεχαγιάς!

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr από τις 6 Οκτωβρίου σας είχε αποκαλύψει πως υπάρχει πρόθεση να μπει παίκτης του Big Brother στο Survivor!

Ο "Μεγάλος Αδελφός" επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και σημείωσε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να σχολιάζονται μέχρι σήμερα! Ένας εξ' αυτών ήταν και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, με πληροφορίες του Athensmagazine.gr να αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ώρες αναχωρεί για Άγιο Δομίνικο!

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης του Big Brother είχε δεχτεί πρόταση πριν λίγες μέρες από την Ατζούν μίντια και μάλιστα πήγε να προδοθεί μ' ένα στόρι που ανέβασε! Το γεγονός όμως ότι το έσβησε αμέσως έδειξε την ενοχή του, διότι όπως συνέβη και με τον Τάσο Ξιαρχό, όποιος διαρρέει το παραμικρό κόβεται από την παραγωγή!

Survivor spoiler: Είπε το

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς είπε το μεγάλο ναι! Δεν ήθελε και πολύ άλλωστε αφού πηγές μας αναφέρουν πως είχε δηλώσει συμμετοχή και σε παλαιότερα Survivor και αφού είδε και αποείδε πήρε την απόφαση να μπει στο Big Brother!

Μάλιστα στην απόφαση του σημαντικό ρόλο έπαιξε και η Σοφία Δανέζη, η οποία όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της πίεσε τον καλό της φίλο να δεχτεί την πρόταση και να μπει στο Survivor! Οικονομικούς όρους δεν γνωρίζουμε ακόμη, όπως δεν ξέρουμε και σε ποια ομάδα θα μπει, στους Διάσημους ή στους Μαχητές, με την μπλε ομάδα πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες διότι για την ομάδα των Διασήμων έφτασαν χτες δύο νέοι παίκτες, ενώ πληροφορίες μας θέλουν και 2 Μαχητές να μετακομίζουν στην ομάδα των Διασήμων! Ποιοι θα είναι αυτοί; Μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα μπει στο Survivor! Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ήδη έχει απαντήσει θετικά και αναμένονται τα... εισιτήρια για να ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο! Όπως και να έχει πάντως πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα συμμετοχή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share