Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/01: Ποια από τις δύο νέες ομάδες κερδίζει το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

18 Ιανουαρίου 2021 08:54
Survivor spoiler 18/01: Ποια από τις δύο νέες ομάδες κερδίζει το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Νέα εποχή από σήμερα (18/01) στο Survivor ωστόσο ποια ομάδα θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Το ερώτημα αυτό είναι άτοπο από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε ακόμα την δομή των δύο νέων ομάδων! Διάσημοι και Μαχητές θα φτιαχτούν απόψε από την αρχή και θα έχουμε δύο νέες ομάδες! Η μόνη πληροφορία που έχουμε εξ' αρχής είναι πως οι Μαχητές πάλι, στο μάτι τουλάχιστον, θα φαντάζουν πιο ισχυροί από τους Διάσημους! Κι αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς πως οι Μαχητές ήταν πιο δυνατοί και ο Τζέιμς Καφετζής που θα κληθεί να διαλέξει την ομάδα του γνωρίζει καλύτερα τους πρώην συμπαίκτες του!

Survivor spoiler: Ποια νέα ομάδα κερδίζει σήμερα; Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor spoiler 18/01: Ποια από τις δύο νέες ομάδες κερδίζει το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας;

Ο ΣΚΑΙ ακόμα δεν έχει δώσει trailer κι αυτό είναι λογικό! Μάλιστα από το trailer που θα δώσει δεν θα περιέχει πλάνα από το αγώνισμα ασυλίας ώστε να μην διαρρεύσουν οι νέες ομάδες! Έτσι ήμερα λίγο πολύ θα πάμε στα τυφλά μέχρι να έχουμε την σίγουρη διαρροή το βράδυ της Δευτέρας (18/01)!

Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι πως μετά από αρκετές ημέρες θα έχουμε επιτέλους ένα αγώνισμα αντάξιο του Survivor και όχι τυφλά και μέσα σε νερό που είχαμε μέχρι χτες μπας και κερδίσουν οι Διάσημοι!

Το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους για όποια πληροφορία φτάνει στα αυτιά του αφού σήμερα τα spoilers αναμένεται να είναι πολλά! Άλλωστε θα γίνει ένας μικρός χαμούλης, με δύο συμβούλια, διαμόρφωση νέων ομάδων, είσοδο νέων παικτών, αγώνα ασυλίας και ψηφοφορία για αποχώρηση!

Ένας μικρός χαμός λοιπόν απόψε στο Survivor γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr που θα σας μεταφέρει πρώτο όποια πληροφορία φτάνει στα γραφεία του! Καλημέρα και καλή βδομάδα σ' όλους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share