Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Survivor 4: Η Άννα Μαρία παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει το αριστερά με το δεξιά!

Opps! Έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα

17 Ιανουαρίου 2021 22:50
Survivor 4: Η Άννα Μαρία παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει το αριστερά με το δεξιά!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Υπάρχει τελικά σοβαρό πρόβλημα στο Survivor και οι παίκτες το ομολογούν από μόνοι τους! Τελευταίο... θύμα η Άννα Μαρία Βέλλη;

Τι συνέβη με την αγαπημένη, κατά τα άλλα, παρουσιάστρια; Η ίδια αποκάλυψε μετά από αγώνισμα που έπαιζε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει το αριστερά με το δεξιά! Όχι δεν σας κάνουμε πλάκα!

Συγκεκριμένα μετά από το τέλος ενός γύρου στο σημερινό (17/01) αγώνισμα κέρδισε σε συνεργασία με την Ελευθερία Ελευθερίου αλλά μας έβγαλε το λάδι! Μόλις νίκησε και "ελευθέρωσε" τα μάτια της αποκάλυψε πως πάντα μπέρδευε το αριστερά με το δεξιά!

Έχουμε σοβαρό πρόβλημα λοιπόν...

Survivor 4: Η Ελίζαμπεθ μπερδεύεται και λέει καταλάθος (μπορεί κι όχι) ότι η Κάτια παίζει θέατρο! (video)

Survivor 4: Καμιά φορά από το πολύ κράξιμο μπερδεύεις την γλώσσα σου! Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μιλώντας για την Κάτια πριν το αγώνισμα στον Γιώργο Λιανό μπερδεύτηκε!

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος από τη Μύκονο ήθελε να μιλήσει για το... θέμα υγείας της και πήγε να πει... θέατρο υγεία της και το διόρθωσε!

Όταν βγάζεις συνεχώς κακία για κάποιον άνθρωπο καμία φορά μπερδεύεσαι Ελισάβετ μου...

Δείτε το επικό σκηνικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Η Ελίζαμπεθ έκανε τον Κοψιδά... τρελοκοτσιδού! (video)

Survivor 4: Ρόλο κομμώτριας ανέλαβε στους Διάσημους η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και από τα πειράματά της δεν έλειψε ο Γιώργος Κοψιδάς!

Ο γνωστός ηθοποιός... μεταμορφώθηκε στα χέρια της συμπαίκτριάς του σε τρελοκοτσιδού με τον ίδιο να ενθουσιάζεται από το αποτέλεσμα να αναζητά έναν καθρέφτη για να δει το νέο του look! Δυστυχώς όμως για τον ίδιο δεν τα κατάφερε!

Από τα χέρια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι πέρασαν κι άλλοι συμπαίκτες της, όπως για παράδειγμα η Άννα Μαρία Βέλλη! Η δημοσιογράφος από την Μύκονο, εκτός από το να κράζει την Κάτια Ταραμπάνκο, βρήκε μια νέα ασχολία που ξετρέλανε τους συμπαίκτες της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share