Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εκτός Survivor Τζέιμς Καφετζής και Μαριπόζα

Νέος συναγερμός στο Survivor!

17 Ιανουαρίου 2021 22:29
Εκτός Survivor Τζέιμς Καφετζής και Μαριπόζα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο στο Survivor 4 έγινε μια αποκάλυψη που δεν ξέραμε μιας και οι ίδιοι οι παίκτες αναφέρθηκαν στον Τζέιμς και το γεγονός πως είναι στη κλινική.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των μαχητών όσο βρίσκονταν στην καλύβα αναφέρθηκαν στην Μαριπόζα η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά και στον Τζέιμς, κάτι που δεν ξέραμε.

Όπως φαίνεται όλο και περισσότεροι παίκτες δεν αισθάνονται καλά και έχουν αποδυναμωθεί από το γεγονός πως δεν τρώνε και βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες.

Δείτε την αποκάλυψη των Μαχητών για τον Τζέιμς και τη Μαριπόζα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4: Νέος άγριος τσακωμός στους Μαχητές - Ο Μπάρτζης πλακώθηκε και με τον Κόρο! (video)

Στα μαχαίρια για ακόμη μια φορά ήρθαν ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Κορόμι στο Survivor 4 και αφορμή στάθηκαν οι καρύδες και δύο παίκτες που βρισκόντουσαν στην κλινική.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαχητές βρήκαν πέντε καρύδες που ήθελαν να φάνε, ο Γιώργος Κορόμι τότε πρότεινε να τις μοιράσουν σε όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην καλύβα ενώ ο Νίκος Μπαρτζής ήθελε να τις κρατήσει και για τους παίκτες που βρέθηκαν στη κλινική!

Έτσι ξεκίνησε ένας τσακωμός χωρίς προηγούμενο, με τους δύο παίκτες να διαφωνούν και τους υπόλοιπους να παίρνουν το μέρος τους. Για παράδειγμα η Σοφία σχολίασε πως μέχρι να γυρίσουν οι δύο παίκτες, οι καρύδες θα έχουν μουχλιάσει.

Δείτε τον τσακωμό του Κορόμι με τον Μπαρτζή στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share