Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Νέος άγριος τσακωμός στους Μαχητές - Ο Μπάρτζης πλακώθηκε και με τον Κόρο! (video)

"Οι άλλοι μέχρι να έρθουν θα έχουν μουχλιάσει"

17 Ιανουαρίου 2021 22:21
Survivor 4: Νέος άγριος τσακωμός στους Μαχητές - Ο Μπάρτζης πλακώθηκε και με τον Κόρο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα μαχαίρια για ακόμη μια φορά ήρθαν ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Κορόμι στο Survivor 4 και αφορμή στάθηκαν οι καρύδες και δύο παίκτες που βρισκόντουσαν στην κλινική.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαχητές βρήκαν πέντε καρύδες που ήθελαν να φάνε, ο Γιώργος Κορόμι τότε πρότεινε να τις μοιράσουν σε όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην καλύβα ενώ ο Νίκος Μπαρτζής ήθελε να τις κρατήσει και για τους παίκτες που βρέθηκαν στη κλινική!

Έτσι ξεκίνησε ένας τσακωμός χωρίς προηγούμενο, με τους δύο παίκτες να διαφωνούν και τους υπόλοιπους να παίρνουν το μέρος τους. Για παράδειγμα η Σοφία σχολίασε πως μέχρι να γυρίσουν οι δύο παίκτες, οι καρύδες θα έχουν μουχλιάσει.

Δείτε τον τσακωμό του Κορόμι με τον Μπαρτζή στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor Live streaming: Δείτε ζωντανά το σημερινό (17/01) επεισόδιο!

Survivor spoiler: Στο Survivor επικρατεί ένας μικρός χαμός ωστόσο μέσα σ' όλα έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι εξελίξεις στο Survivor 4 είναι ραγδαίες! Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι και δεν γνωρίζουμε αν αυτό ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Κυριακής αλλά βλέπουμε πως... απουσιάζει! Η απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι είναι οριστικό, σε συνδυασμό με τους γιατρούς που της πρότεινα να βάλει ένα τέλος στο όνειρό της!

Την ίδια ώρα η νέα δομή των ομάδων είναι προ των πυλών! Πρώτο το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε πως Μαχητές ετοιμάζονται να πάνε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ από χτες βγήκε το σενάριο και για... ανάποδο δρομολόγιο! Η αλήθεια είναι πως εμείς επιβεβαιωμένο έχουμε μόνο το σενάριο που θέλει Μαχητές να πηγαίνουν στους Διάσημους, όμως δεν αποκλείουμε να γίνει και το δεύτερο! Θα μας πείτε μας πως οι Μαχητές έτσι θα μείνουν; Όχι! Η αλήθεια είναι πως η αρχική ενημέρωση που είχαμε έκανε λόγο πως οι Μαχητές θα ενισχυθούν με νέους παίκτες που καταφθάνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Προς το παρόν ωστόσο δείτε σε απευθείας μετάδοση στο Athensmagazine.gr το σημερινό επεισόδιο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share