Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: "Ένιωσε σαν να παίρνεις το στέμμα από τη Βασίλισσα" - Άγριο κράξιμο από την Ελίζαμπεθ στην Κάτια Ταραμπάνκο

Την ξεφτίλισε κανονικά!

17 Ιανουαρίου 2021 21:44
Survivor 4:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Με το καλησπέρα σας στο σημερινό επεισόδιο Survivor η Ελίζαμπεθ και ο Περικλής σχολίασαν την Κάτια Ταραμπάνκο και το γεγονός πως το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο.

Αυτά είπε η Ελίζαμπεθ για την Κάτια Ταραμπάνκο

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ δήλωσε πως από τη στιγμή που η ίδια μπήκε στην ομάδα των διάσημων και έφερε νίκες, η Κάτια μάλλον αισθάνθηκε πως αποδυναμώνεται και συγκεκριμένα "Σαν να παίρνουν το στέμμα από τη βασίλισσα"!

Η νέα παίκτρια ακόμα, αποκάλυψε πως δεν έχει δει το αληθινό πρόσωπο της Κάτιας και της φαίνεται περίεργο που έχει ξεκινήσει να νιώθει αδυναμία, ίσως να μην κάνει για το παιχνίδι.

Survivor Live streaming: Δείτε ζωντανά το σημερινό (17/01) επεισόδιο!

Survivor spoiler: Στο Survivor επικρατεί ένας μικρός χαμός ωστόσο μέσα σ' όλα έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι εξελίξεις στο Survivor 4 είναι ραγδαίες! Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι και δεν γνωρίζουμε αν αυτό ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Κυριακής αλλά βλέπουμε πως... απουσιάζει! Η απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι είναι οριστικό, σε συνδυασμό με τους γιατρούς που της πρότεινα να βάλει ένα τέλος στο όνειρό της!

Την ίδια ώρα η νέα δομή των ομάδων είναι προ των πυλών! Πρώτο το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε πως Μαχητές ετοιμάζονται να πάνε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ από χτες βγήκε το σενάριο και για... ανάποδο δρομολόγιο! Η αλήθεια είναι πως εμείς επιβεβαιωμένο έχουμε μόνο το σενάριο που θέλει Μαχητές να πηγαίνουν στους Διάσημους, όμως δεν αποκλείουμε να γίνει και το δεύτερο! Θα μας πείτε μας πως οι Μαχητές έτσι θα μείνουν; Όχι! Η αλήθεια είναι πως η αρχική ενημέρωση που είχαμε έκανε λόγο πως οι Μαχητές θα ενισχυθούν με νέους παίκτες που καταφθάνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Προς το παρόν ωστόσο δείτε σε απευθείας μετάδοση στο Athensmagazine.gr το σημερινό επεισόδιο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share