Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Survivor Live streaming: Δείτε ζωντανά το σημερινό (17/01) επεισόδιο!

Απευθείας!

17 Ιανουαρίου 2021 21:39
Survivor Live streaming: Δείτε ζωντανά το σημερινό (17/01) επεισόδιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στο Survivor επικρατεί ένας μικρός χαμός ωστόσο μέσα σ' όλα έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι εξελίξεις στο Survivor 4 είναι ραγδαίες! Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι και δεν γνωρίζουμε αν αυτό ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Κυριακής αλλά βλέπουμε πως... απουσιάζει! Η απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι είναι οριστικό, σε συνδυασμό με τους γιατρούς που της πρότεινα να βάλει ένα τέλος στο όνειρό της!

Την ίδια ώρα η νέα δομή των ομάδων είναι προ των πυλών! Πρώτο το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε πως Μαχητές ετοιμάζονται να πάνε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ από χτες βγήκε το σενάριο και για... ανάποδο δρομολόγιο! Η αλήθεια είναι πως εμείς επιβεβαιωμένο έχουμε μόνο το σενάριο που θέλει Μαχητές να πηγαίνουν στους Διάσημους, όμως δεν αποκλείουμε να γίνει και το δεύτερο! Θα μας πείτε μας πως οι Μαχητές έτσι θα μείνουν; Όχι! Η αλήθεια είναι πως η αρχική ενημέρωση που είχαμε έκανε λόγο πως οι Μαχητές θα ενισχυθούν με νέους παίκτες που καταφθάνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Προς το παρόν ωστόσο δείτε σε απευθείας μετάδοση στο Athensmagazine.gr το σημερινό επεισόδιο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share