Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

17 Ιανουαρίου 2021 20:38
Survivor spoiler 17/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Στο Survivor επικρατεί ένας μικρός χαμός ωστόσο μέσα σ' όλα έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι εξελίξεις στο Survivor 4 είναι ραγδαίες! Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι και δεν γνωρίζουμε αν αυτό ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Κυριακής αλλά βλέπουμε πως... απουσιάζει! Η απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι είναι οριστικό, σε συνδυασμό με τους γιατρούς που της πρότεινα να βάλει ένα τέλος στο όνειρό της!

Την ίδια ώρα η νέα δομή των ομάδων είναι προ των πυλών! Πρώτο το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε πως Μαχητές ετοιμάζονται να πάνε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ από χτες βγήκε το σενάριο και για... ανάποδο δρομολόγιο! Η αλήθεια είναι πως εμείς επιβεβαιωμένο έχουμε μόνο το σενάριο που θέλει Μαχητές να πηγαίνουν στους Διάσημους, όμως δεν αποκλείουμε να γίνει και το δεύτερο! Θα μας πείτε μας πως οι Μαχητές έτσι θα μείνουν; Όχι! Η αλήθεια είναι πως η αρχική ενημέρωση που είχαμε έκανε λόγο πως οι Μαχητές θα ενισχυθούν με νέους παίκτες που καταφθάνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού τα άλλα τα έχουμε αναλύσει πολλάκις! Έχουμε αγώνισμα επάθλου φαγητού και η αλήθεια είναι πως άπαντες το έχουν μεγάλη, ποιος όμως θα καταφέρει να το εξασφαλίσει;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Κυριακή (17/01);

Survivor spoiler 17/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Ο ΣΚΑΙ έδωσε νωρίς το trailer του νέου επεισοδίου και συγκεκριμένα από την Παρασκευή (15/01)! Ο λόγος σαφής; Θέλει να βάλει ένα τέλος στις φήμες και στα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μέλλον του ριάλιτι! Θέλει να δείξει ότι την Κυριακή οι ομάδες θα είναι ίδιες με τις υπάρχουσες! Θα είναι, όχι όμως για πολύ!

Στα πλάνα λοιπόν που βλέπουμε η παραγωγή κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να γίνουν ανταγωνιστικοί οι Διάσημοι! Έχει βάλει ένα τελείως τυφλό αγώνισμα, το οποίο το βλέπουμε πρώτη φορά, μήπως και καταφέρουν οι Διάσημοι να πάρουν καμία νίκη! Η απάντησή μας είναι ΟΧΙ, διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας νικητές και σήμερα είναι οι Μαχητές! Και είναι σίγουρο 100%!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share