Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/01: Θα ανακοινωθεί απόψε η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

17 Ιανουαρίου 2021 11:01
Survivor spoiler 17/01: Θα ανακοινωθεί απόψε η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει και μαζί και η δράση! Νικητές απόψε θα είναι οι Διάσημοι ή οι Μαχητές;

Πριν από αυτό όμως έχουμε χοντρό παρασκήνιο σχετικά με την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το ριάλιτι! Αν ακούτε δεξιά και αριστερά πως θα γυρίσει δεν ισχύει! Το μοντέλο αποτελεί παρελθόν για το Survivor και αυτό θα ανακοινωθεί μέχρι το επεισόδιο της Δευτέρας (18/01)!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε να αποχωρήσει και μετά την γνώμη και των γιατρών που την εξέτασαν αποφασίστηκε το τέλος! Η κοπέλα αυτές τις ώρες βρίσκεται σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο και μόνο η ιδέα να επιστρέψει στο παιχνίδι αποτελεί σκάνδαλο!

Survivor spoiler: Πότε θα ανακοινωθεί η αποχώρησή της;

Survivor spoiler 17/01: Θα ανακοινωθεί απόψε η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Πότε θα ανακοινωθεί η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το παιχνίδι; Μήπως στο σημερινό επεισόδιο; Κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη ωστόσο οι αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα γίνει στοσημερινό επεισόδιο, δηλαδή το να ανακοινωθεί οριστική η αποχώρηση της Κάτιας από το παιχνίδι!

Το πως θα γίνει αυτό θα σας ενημερώσουμε σύντομα με νέο spoiler σχετικά με τις ραγδαίες αλλαγές που αναμένεται να δούμε από το επεισόδιο στο Survivor! Προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr διότι οι εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης είναι ραγδαίες και είναι κρίμα να μην τις μάθετε πρώτοι!

Όσο για το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού σας έχουμε δώσει το Survivor spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει! Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share