Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλενα Λιλιοπούλου εσύ; Κοντέψαμε να μην αναγνωρίσουμε την παίκτρια του Survivor μετά τις πλαστικές

Πραγματικά αγνώριστη

17 Ιανουαρίου 2021 10:06
Έλενα Λιλιοπούλου εσύ; Κοντέψαμε να μην αναγνωρίσουμε την παίκτρια του Survivor μετά τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Έλενα Λιλιοπούλου, την πρώτη παίκτρια που έφυγε από το Survivor 4, πραγματοποιώντας οικειοθελή αποχώρηση, μιας και δεν άντεψε την ψυχολογική πίεση του ριάλιτι επιβίωσης; Είναι πιθανό… να μην μπορέσετε να την αναγνωρίσετε την εντυπωσιακή βοηθό αρτοποιού, με τις πλαστικές να την έχουν αλλάξει.

Η εκρηκτική υπάλληλος σε φούρνο φάνηκε να είναι πολύ δυναμική, ωστόσο το ψυχολογικό κομμάτι την έκανε να «λυγίσει» και να πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω της τον Άγιο Δομίνικο και την ομάδα των Μαχητών.

Survivor 4: Αγνώριστη μετά τις πλαστικές η Έλενα Λιλιοπούλου

Έχοντας πλέον επιστρέψει στην Αθήνα και αφού έκανε την πρώτη ανάρτησή της για την εμπειρία της στο Survivor, η Έλενα Λιλιοπούλου φαίνεται πως πείραξε κάτι στο πρόσωπό της αφού στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται να έχει πολύ φουσκωμένα χείλη συγκριτικά πάντα με αυτό που βλέπαμε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Έλενα Λιλιοπούλου Survivor πλαστικές

Survivor 4: Τρομερό παρασκήνιο από την αποχώρηση της Έλενας Λιλιοπούλου - Το πρώτο βράδυ την...

Survivor 4: Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η παίκτρια που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς χθες βράδυ από το ριάλιτι επιβίωσης, και σήμερα, η εκπομπή Πρωινό εξήγησε το πώς πήρε την μεγάλη αυτή απόφαση αλλά και το πώς αντέδρασε η παραγωγή όταν τους το ανακοίνωσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Η 24χρονη υπάλληλος φούρνου, εξήγησε στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες της λίγο πριν τη δοκιμασία ασυλίας, πως δεν μπορεί να αντέξει το ψυχολογικό κομμάτι και πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφασή της αυτή είναι οριστική - δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Ο Αλέξης Μίχας, εξήγησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση η Έλενα Λιλιοπούλου:

«Θέλετε να σας πω ένα παρασκήνιο για την αποχώρηση της διαβόητης φουρνάρισσας, της Έλενας Λιλιοπούλου; Έπαθε το πρώτο βράδυ κρίση πανικού, πιέστηκε πάρα πολύ. Είχε καταρρακτώδης βροχή, δεν ήθελε να μείνει, δεν έγιναν προσπάθειες ιδιαίτερες από την παραγωγή να την μεταπείσει. Εξήγησαν σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης. Αμέσως μετά από αυτό που είδαμε χθες μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής που είναι κανονικά καταλύματα. Από ότι μαθαίνω σήμερα με πτήση επιστρέφει στην Αθήνα», είπε ο Αλέξης Μίχας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share