Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν ξανάγινε: Αυτό απαίτησε ο Ηλίας Μπόγδανος για να μπει στο Survivor

Τι θα φέρει στην παραλία τω Διασήμων;

16 Ιανουαρίου 2021 13:54
Δεν ξανάγινε: Αυτό απαίτησε ο Ηλίας Μπόγδανος για να μπει στο Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμος να μπει στο Survivor είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον τραγουδιστή να «εισβάλλει» στον Άγιο Δομίνικο και την παραλία των Διασήμων, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα και να τη βοηθήσει να αρχίσει να παίρνει νίκες.

Ο νέος παίκτης αποφάσισε μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα να δεχθεί την πρόταση της παραγωγής, προκειμένου να βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς όπως αναφέρει η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», μέσα σε μόνο μερικές ώρες έγιναν τα πάντα, ώστε να είναι έτοιμος, για να ταξιδέψει άμεσα στο νησί.

Survivor 4: Αυτό ζήτησε ο Ηλίας Μπόγδανος για να μπει στο παιχνίδι

Παράλληλα, όμως, είχε κια μια ιδιαίτερη απαίτηση, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε να φέρει μαζί του και την κιθάρα του, προκειμένου να τον συνοδεύει στην καθημερινότητα της παραλίας των Διασήμων. Κάπως έτσι, με αρκετούς τραγουδιστές να υπάρχουν ήδη εκεί, όπως ο Τριαντάφυλλος, ο Πάνος Καλίδης και η Ελευθερία Ελευθερίου, το κλίμα μπορεί να «μαλακώσει» λίγο, καθώς θα συμβιώνουν… μετά μουσικής.

Survivor spoiler 17/01: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler: Μπορεί στο Survivor να γίνεται ένας μικρός χαμός ωστόσο μέσα σ' όλα έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Οι εξελίξεις στο Survivor 4 είναι ραγδαίες! Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε η Κάτια Ταραμπάνκο αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι και δεν γνωρίζουμε αν αυτό ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Κυριακής αλλά βλέπουμε πως... απουσιάζει! Η απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι είναι οριστικό, σε συνδυασμό με τους γιατρούς που της πρότεινα να βάλει ένα τέλος στο όνειρό της!

Την ίδια ώρα η νέα δομή των ομάδων είναι προ των πυλών! Πρώτο το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε πως Μαχητές ετοιμάζονται να πάνε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ από χτες βγήκε το σενάριο και για... ανάποδο δρομολόγιο! Η αλήθεια είναι πως εμείς επιβεβαιωμένο έχουμε μόνο το σενάριο που θέλει Μαχητές να πηγαίνουν στους Διάσημους, όμως δεν αποκλείουμε να γίνει και το δεύτερο! Θα μας πείτε μας πως οι Μαχητές έτσι θα μείνουν; Όχι! Η αλήθεια είναι πως η αρχική ενημέρωση που είχαμε έκανε λόγο πως οι Μαχητές θα ενισχυθούν με νέους παίκτες που καταφθάνουν στον Άγιο Δομίνικο!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού τα άλλα τα έχουμε αναλύσει πολλάκις! Έχουμε αγώνισμα επάθλου φαγητού και η αλήθεια είναι πως άπαντες το έχουν μεγάλη, ποιος όμως θα καταφέρει να το εξασφαλίσει;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Κυριακή (17/01);

Survivor spoiler Σοφία Μαργαρίτη

Ο ΣΚΑΙ έδωσε νωρίς το trailer του νέου επεισοδίου και συγκεκριμένα από την Παρασκευή (15/01)! Ο λόγος σαφής; Θέλει να βάλει ένα τέλος στις φήμες και στα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μέλλον του ριάλιτι! Θέλει να δείξει ότι την Κυριακή οι ομάδες θα είναι ίδιες με τις υπάρχουσες! Θα είναι, όχι όμως για πολύ!

Στα πλάνα λοιπόν που βλέπουμε η παραγωγή κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να γίνουν ανταγωνιστικοί οι Διάσημοι! Έχει βάλει ένα τελείως τυφλό αγώνισμα, το οποίο το βλέπουμε πρώτη φορά, μήπως και καταφέρουν οι Διάσημοι να πάρουν καμία νίκη! Ανάλυση του αγώνα δεν μπορούσε να κάνουμε διότι δεν γνωρίζουμε! Πάντως δείχνουν οι Διάσημοι να έχουν παραπάνω ελπίδες απ'ότι τις προηγούμενες φορές! Θα τα καταφέρουν; Η απάντηση με σίγουρο Survivor spoiler την Κυριακή!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το αγώνισμα καθώς και το trailer από το επεισόδιο της Κυριακής (17/01):

Survivor spoiler αγώνισμα Κρις Σταμούλης

Survivor spoiler Διάσημοι

Survivor spoiler Αλέξης Παππάς

Survivor spoiler Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor spoiler Μαριαλένα

Survivor spoiler Διάσημοι

Survivor spoiler δοκιμασία Μαχητές

Survivor spoiler Διάσημοι εξέδρα

Survivor spoiler Τζέιμς Καφετζής

Survivor spoiler Βέλλη Ελευθερίου

Survivor spoiler Πάνος Καλίδης

Survivor spoiler δοκιμασία

Survivor spoiler Τζέιμς Κρις

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share