Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler: Βάζει και Πέμπτη επεισόδιο η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ!

Αποκλειστικό παρασκήνιο - Πότε θα εφαρμοστεί η απόφαση;

16 Ιανουαρίου 2021 11:40
Survivor spoiler: Βάζει και Πέμπτη επεισόδιο η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια ανάσα από την απόφαση να βάλει ένα επιπλέον επεισόδιο στο Survivor 4 είναι η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως η απόφαση αφορά καθαρά την παραγωγή του Survivor και όχι το κανάλι αφού ένα επιπλέον επεισόδιο σημαίνει περισσότερα γυρίσματα και περισσότερα χρήματα σε έπαθλα, όταν αυτά γίνουν πιο σπουδαία!

Ωστόσο παραγωγή και ΣΚΑΙ έχουν ζυγίσει τα δεδομένα και βλέπουν ότι είναι μονόδρομος μια τέτοια απόφαση! Συγκεκριμένα σε 10 μέρες ξεκινάει στο Star και το Master Chef κι αυτό κάνει το κανάλι του Φαλήρου να ανησυχεί! Βέβαια το ριάλιτι μαγειρικής θα προβάλλεται λιγότερες μέρες και αρχικά μόλις δύο, ωστόσο η παραγωγή θέλει να κάνει τους τηλεθεατές να ταυτιστούν κι άλλο με το Survivor και να μην χάνουν επεισόδιο! Πως θα γίνει αυτό; Βάζοντας μια επιπλέον μέρα!

Survivor spoiler: Βάζει και Πέμπτη επεισόδιο η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ!

Από το κανάλι είναι άκρως θετικοί σ' αυτό το ενδεχόμενο αρκεί να μην είναι Σάββατο, όπως στο προηγούμενο Survivor αλλά Πέμπτη! Στο πρόγραμμα της Πέμπτης το κανάλι δεν έχει κάτι μετά τις 8 Λέξεις, αφού κάθε βδομάδα αυτή την ώρα παίζει μια ξένη ταινία!

Όπως αναφέρουν πηγές του Athensmagazine.gr η απόφαση έχει παρθεί και μένει να δούμε από πότε τελικά θα αποφασίσει η παραγωγή και το κανάλι να τοποθετήσει αυτή την επιπλέον μέρα! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως αυτό θα γίνει μετά την ανάδειξη νέων ομάδων αφού πλέον σχεδόν πάντα κερδίζουν οι Μαχητές, οπότε δεν θα έχει να κερδίσει κάτι το κανάλι παρά μόνο να κουράσει τους τηλεθεατές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share