Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: «Καταπέλτης« η Ραμόνα Βλαντή για Κάτια και Παππά - «Έχει στρατηγική και ο Αλέξης είναι ψεύτικος»

Τι είπε για τον φίλο της Περικλή;

15 Ιανουαρίου 2021 21:55
Survivor: «Καταπέλτης« η Ραμόνα Βλαντή για Κάτια και Παππά - «Έχει στρατηγική και ο Αλέξης είναι ψεύτικος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για τη συμμετοχή του φίλου της Περικλή Κονδυλάτου στο ριάλιτι και "έθαψε" κυριολεκτικά την Κάτια και τον Αλέξη Παππά. Ακόμη, αποκάλυψε αν θα έκανε το βήμα να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα, λέτε να δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη στην ομάδα των Μαχητών τις επόμενες ημέρες;

“Στο Survivor θα μπορούσα να ζητήσω πολλά για να πάω αλλά έβαλα πρώτα τα παιδιά μου και μετά το γεγονός ότι έχω να κάνω γυμναστική πολλά χρόνια. Νομίζω έχουν μπερδευτεί λίγο και έχει μπερδευτεί και ο φίλος μου ο Περικλής με αυτό, είναι παιχνίδι επιβίωσης, ο Περικλής κοιτάει χαρακτήρες αλλά δε θα την πάρει μαζί του την Κάτια μετά. Όλοι ξέρουμε ότι η Κάτια είναι δυναμική και πιο σκληρή.

Δε μπορείς να την ψηφίσεις γιατί σου φέρνει πόντους. Η Κάτια έχει σίγουρα στρατηγική και ο Αλέξης Παππάς. Ο Αλέξης έχει τη μεγαλύτερη στρατηγική είναι πολύ ψεύτικο αυτό που κάνει” ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή.

Δείτε τις δηλώσεις της Ραμόνας για το Survivor:

"Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι..."

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον φίλο και συνεργάτη του, Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Survivor. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις επιτυχίες που έχει γνωρίσει στον χώρο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“Μία εβδομάδα πριν, όταν του είπαν το ναι, ήρθε και μας ανακοίνωσε. Του είπα να είναι ο εαυτός του και καλό ταξίδι. Ο Περικλής ήταν πάντα τολμηρός. Και στις δημιουργίες του. Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι ένας άξιος συνεργάτης της Patricia Field, ότι έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Και ήταν αρκετά τολμηρός, ώστε να της την πάει ο ίδιος. Είναι ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που έχει παρουσιαστεί στο Met Gala. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, το παιχνίδι δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο Περικλής. Είναι ο εαυτός του, έχει υψηλό ταπεραμέντο.”, ανέφερε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share