Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: «Η Βαλέρια Χοψονίδου θα τα κάνει όλα μπάχαλο» - Η Ηλιάκη έδωσε το spoiler για τη νέα παίκτρια

Αποκαλύψεις «φωτιά»

15 Ιανουαρίου 2021 21:01
Survivor: «Η Βαλέρια Χοψονίδου θα τα κάνει όλα μπάχαλο» - Η Ηλιάκη έδωσε το spoiler για τη νέα παίκτρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου σε λίγες ημέρες θα μπει στην ομάδα των Διάσημων και θα πέσει με τους συμπαίκτες της στου στίβους μάχης. Ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη μας αποκάλυψε πως σίγουρα θα φέρει και... μπάχαλο. Παράλληλα, λέτε να δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη στην ομάδα των Μαχητών τις επόμενες ημέρες;

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενθουσιασμένη με την συγκεκριμένη συμμετοχή και από την Ζυρίχη όπου βρίσκεται θέλησε να πει την γνώμη της και να κάνει spoil για τον χαρακτήρα της.

H Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε: «Μπαίνει η φίλη μου η Βαλέρια στο survivor! Οπωσδήποτε θα της μιλήσει στο τηλέφωνο πριν μπει...Θα τρελαθώ! Τη στηρίζω και πιστεύω ότι θα τα κάνει όλα μπάχαλο! Πρώτον γιατί είναι δυνατή παίκτρια και δεύτερον γιατί δεν κρατά το στόμα της κλειστό, γιατί είναι και αυτή σαν κι εμένα δεν κρατά το στόμα της κλειστό και έχει πολλά νεύρα...».

"Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι..."

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον φίλο και συνεργάτη του, Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Survivor. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις επιτυχίες που έχει γνωρίσει στον χώρο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“Μία εβδομάδα πριν, όταν του είπαν το ναι, ήρθε και μας ανακοίνωσε. Του είπα να είναι ο εαυτός του και καλό ταξίδι. Ο Περικλής ήταν πάντα τολμηρός. Και στις δημιουργίες του. Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι ένας άξιος συνεργάτης της Patricia Field, ότι έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Και ήταν αρκετά τολμηρός, ώστε να της την πάει ο ίδιος. Είναι ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που έχει παρουσιαστεί στο Met Gala. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, το παιχνίδι δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο Περικλής. Είναι ο εαυτός του, έχει υψηλό ταπεραμέντο.”, ανέφερε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share