Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι..."

Ο Βασίλης Ζούλιας μιλά ανοικτά για τον φίλο του!

15 Ιανουαρίου 2021 20:38
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον φίλο και συνεργάτη του, Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Survivor. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις επιτυχίες που έχει γνωρίσει στον χώρο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

“Μία εβδομάδα πριν, όταν του είπαν το ναι, ήρθε και μας ανακοίνωσε. Του είπα να είναι ο εαυτός του και καλό ταξίδι. Ο Περικλής ήταν πάντα τολμηρός. Και στις δημιουργίες του. Δυστυχώς, ο κόσμος μαθαίνει μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής είναι ένας άξιος συνεργάτης της Patricia Field, ότι έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Και ήταν αρκετά τολμηρός, ώστε να της την πάει ο ίδιος. Είναι ο μοναδικός Έλληνας σχεδιαστής που έχει παρουσιαστεί στο Met Gala. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, το παιχνίδι δείχνει ακριβώς ποιος είναι ο Περικλής. Είναι ο εαυτός του, έχει υψηλό ταπεραμέντο.”, ανέφερε.

Αγγελική Λάμπρή: "Εύχομαι νικητής του Survivor να είναι..."

Για την Αγγελική Λάμπρη δυστυχώς τελείωσε πριν από μια εβδομάδα το ταξίδι στο Survivor αφού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Διάσημων. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκαν στον αέρα του Love it οι πρώτες της δηλώσεις μέσω skype.

Μίλησε για τις συνθήκες στο νησί, την πείνα, την εξαθλίωση αλλά και για την Κάτια Ταραμπάνκο, φυσικά. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share