Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 17/01: Η αποκαθήλωση της Βασίλισσας - Η Κάτια έφυγε και η Ελίζαμπεθ θέλει να της "φάει" την θέση! (video)

"Τυφλό" αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού μπας και κερδίσουν οι Διάσημοι - Δείτε το trailer

15 Ιανουαρίου 2021 13:30
Survivor trailer 17/01: Η αποκαθήλωση της Βασίλισσας - Η Κάτια έφυγε και η Ελίζαμπεθ θέλει να της
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer: Παρελθόν αποτελεί από το Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως μας αφήνει να καταλάβουμε και το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (17/01)!

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι τηλεθεατές το Survivor επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 17/1! Παρά το γεγονός πως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει μια για πάντα από το παιχνίδι, θέλουμε να δούμε πως και πότε θα γίνει η ανακοίνωση.

Ωστόσο, στο trailer που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ πριν από λίγα λεπτά και που θα δείτε παρακάτω φαίνεται πως στην ομάδα των Διάσημων επικρατεί ένας μικρός πανικός όσον αφορά το περιστατικό που έχει συμβεί με την Κάτια.

Survivor spoiler: Μετακομίζει στους Μαχητές η Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor spoiler: Λέτε να δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη στην ομάδα των Μαχητών τις επόμενες ημέρες;

Το Athensmagazine.gr πρώτο σας αποκάλυψε πως δύο Μαχητές θα πάνε στην ομάδα των Διασήμων και συγκεκριμένα ο Τζέιμς Καφετζής και η Έλενα Μαριπόζα! Η είδηση αμέσως έπαιξε παντού (χωρίς πηγή φυσικά) και θεωρείται δεδομένη! Όμως τώρα το Athensmagazine.gr σας φέρνει ακόμα μια αποκάλυψη καθώς θα πρέπει ένας παίκτης από τους Διασήμους να πάει στην αντίπαλη ομάδα! Ποιος θα είναι αυτός; Μήπως η Ανθή Σαλαγκούδη;

Survivor spoiler: Πάει η Ανθή Σαλαγκούδη στους Μαχητές;

Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Θα δούμε την παρουσιάστρια - δημοσιογράφο στην ομάδα των Μαχητών, μέσα στις επόμενες ημέρες; Αυτό δεν το γνωρίζουμε! Εμείς έχουμε πληροφορία πως ένας παίκτης των Διασήμων θα πρέπει να πάει στους Μαχητές, την ίδια ώρα που στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φήμη ότι η παίκτρια αυτή θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor: Μετακομίζει η Ανθή Σαλαγκούδη στους Μαχητές

Καλές οι αλλαγές, πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα των Διασήμων όμως πλέον εδώ μιλάμε για το απόλυτο σκάνδαλο! Από την μια να δίνεις τον καλύτερο παίκτη, βάση στατιστικής, των Μαχητων στους Διάσημους (Τζέιμς Καφετζή) και από την άλλη να τον κάνεις τράμπα με τον χειρότερο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από όλα τα Survivors (Ανθή Σαλαγκούδη)! Πάντως υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει δύο Διάσημους να πηγαίνουν στους Μαχητές και ο δεύτερος να είναι ο Περικλής Κονδυλάτος!

Ίδωμεν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share