Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάλος με το Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα… να στρίβουν «χόρτο» στην παραλία!

Χαμός με τους... καπνιστές του παιχνιδιού

15 Ιανουαρίου 2021 11:22
Σάλος με το Survivor: Πιάστηκαν στα πράσα… να στρίβουν «χόρτο» στην παραλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με όσα έχουν συμβεί στα επεισόδια του Survivor, που απασχόλησαν το τηλεοπτικό κοινό, με τους παίκτες των Διασήμων να πιάνονται στα πράσα… να στρίβουν «χόρτο» στην παραλία τους, την ώρα που ετοιμάζεται μια δυναμική είσοδος στην ομάδα τους.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αντιδράσει έντονα, βλέποντας την Κάτια Ταραμπάνκο να φαίνεται πως καπνίζει κάτι, που μοιάζει με τσιγάρο, με αποτέλεσμα να «γεννηθεί» το ερώτημα για το αν οι παίκτες επιτρέπεται, τελικά, να καπνίσουν, παρότι δεν έχουν τη δυνατότητα να φάνε κάτι πέρα από τις εβδομαδιαίες προμήθειες τους, ή όσα βρίσκουν στην παραλία και τη θάλασσα.

Survivor 4: Τι... καπνίζουν τελικά στις παραλίες

Όπως φαίνεται στο επίμαχο πλάνο στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όμως, η Κάτια καπνίζει κάτι που… παραπέμπει σε «χόρτο», πασάροντάς το μάλιστα μετά στον Αλέξη Παππά, λύνοντας έτσι την παρεξήγηση για το αν πρόκειται για τσιγάρο.

Τον ισχυρισμό αυτό ενισχύει και η συνέντευξη, που έδωσε στην ίδια εκπομπή η πρώτη νικήτρια του Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία επεσήμανε πως είναι εξαιρετικά δύσκολη η ζωή στην απομόνωση της παραλίας με την υπόλοιπη ομάδα για τους καπνιστές, οι οποίοι στην ανάγκη τους καπνίζουν… ό,τι βρουν.

Survivor spoiler: Φεύγει από το Survivor και γίνεται παρουσιάστρια του My Style Rocks!

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την Κάτια Ταραμπάνκο στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Athensmagazine.gr, η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από το Survivor και μάλιστα πριν λίγες ώρες βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται σε ξενοδοχείο του Αγίου Δομίνικου ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Το ρεπορτάζ μας επιβεβαίωσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μάλιστα αποκάλυψε κάτι ακόμα! Τι ακριβώς; Πως η Κάτια προορίζεται από τον Ατζούν για να παρουσιάσει το My Style Rocks! Ο Τούρκος παραγωγός θέλει να εκμεταλλευτεί την Κάτια Ταραμπάνκο στα shows του από την στιγμή που δεν του βγήκε με το Survivor και μάλιστα συναντήθηκε με την Κάτια στον Άγιο Δομίνικο πριν λίγες ώρες!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share