Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Άγρια «καρφιά» για τη Βαλέρια Χοψονίδου - «Θα τα κάνει μπάχαλο»

Ποια την «κατακεραύνωσε» λίγο πριν μπει στο παιχνίδι;

15 Ιανουαρίου 2021 10:21
Survivor 4: Άγρια «καρφιά» για τη Βαλέρια Χοψονίδου - «Θα τα κάνει μπάχαλο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγρια «καρφιά» έπεσαν για τη Βαλέρια Χοψονίδου στο Instagram, με μια φίλη της να αναφέρει, ότι πρόκειται να τα κάνει… μπάχαλο στον Άγιο Δομίνικο και θα προκαλέσει προβλήματα σε όποια ομάδα κι αν μπει.

Η Μαρία Ηλιάκη, συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε μέσω ιστοριών στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σχολίασε την επερχόμενη είσοδο της αδελφής του γνωστού μοντέλου, Ολυμπίας Χοψονίδου, η οποία ταξιδεύει λογικά για την παραλία των Διασήμων, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου: «Καρφιά» για τον χαρακτήρα της πριν καν μπει στο παιχνίδι

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για τη συμμετοχή της Βαλέριας Χοψονίδου στο Survivor κι έκανε μια μικρή σκιαγράφηση του χαρακτήρα της, τονίζοντας ότι είναι αρκετά ειλικρινής και εκφραστική, σε βαθμό που θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην παραλία, τη στιγμή που δεν αποκλείεται η ανατροπή με την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Θα τα κάνει μπάχαλο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία μας έδωσε… μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο από την Χοψονίδου.

Σκάνδαλο στο Survivor: Ξαναγυρίστηκε η στιγμή της αποχώρησης στο συμβούλιο του νησιού

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ την Τετάρτη το βράδυ!

Άλλα ήταν να δούμε κι άλλα είδαμε! Ξαφνικά η Κάτια απουσίαζε από το συμβούλιο του νησιού και ο Πάνος Καλλίδης δεν αποχώρησε, όπως ήταν λογικό, μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη κι αυτό έχει εξήγηση! Τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα του Survivor;

Ένας μικρός πανικός επικράτησε με την εισαγωγή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο νοσοκομείο! Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα το μοντέλο μπήκε στο νοσοκομείο καθώς υποφέρει από αυτοάνοσο νόσημα και αμέσως οι άνθρωποι της παραγωγής κατάλαβαν πως το τέλος της Κάτιας στο Survivor έφτασε! Ήδη η γκρίνια από τους τηλεθεατές είναι μεγάλη, σκεφτείτε τι είχε να γίνει αν δεν αποχωρούσε την ίδια μέρα η Ανθή Σαλαγκούδη και έβγαινε μάλιστα και πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού!

Σκάνδαλο στο Survivor: Ξαναγυρίστηκε η στιγμή της αποχώρησης στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor: Ξαναγυρίστηκε η στιγμή της αποχώρησης

Πως βγήκε η παρουσιάστρια πιο αγαπημένη είναι άλλο θέμα! Το πιο πιθανό είναι να έχει ανθρώπους από πίσω που διαθέτουν... χρήμα και την ψηφίζουν! Από εκεί και πέρα το Athensmagazine.gr ενημερώθηκε και σας μεταφέρει πως το γύρισμα με την αποχώρηση γυρίστηκε ξανά! Ο Πάνος Καλλίδης είχε πάρει την δάδα του και τον... επέστεψαν για να ξαναγυρίζουν την παραμονή όλων στο ριάλιτι μέχρι να δουν τι συμβαίνει με την Κάτια!

Προσοχή δεν γυρίστηκε ολόκληρο το συμβούλιο του νησιού από την αρχή αλλά η σκηνή της αποχώρησης! Η σκηνή που ανακοινώθηκε πως η Ανθή ήταν η πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού και τελικά ο... Γιώργος Λιανός και η παραγωγή το πήραν πίσω! Ποιος είναι ο λόγος που συνέβη αυτό; Πως αν παράλληλα με την απομάκρυνση της Κάτιας Ταραμπάνκο είχαμε και αγαπημένη παίκτρια την Ανθή οι άνθρωποι της παραγωγής πίστευαν (και καλά έκαναν) πως η τηλεθέαση θα έπεφτε κατακόρυφα στα επόμενα επεισόδια!

Όπως και να έχει η κατάσταση στο Survivor με την αποχώρηση της Κάτιας είναι κρίσιμη! Πρέπει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις ώστε να μην επηρεαστεί το ριάλιτι στα νούμερα τηλεθέασης! Θα τα καταφέρει; Η απάντηση την επόμενη εβδομάδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share