Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λεάννα Μάρκογλου: «Δεν ξέρω γιατί ψήφισαν τον Πάνο αυτή την εβδομάδα»

Μεγάλη η απορία της συζύγου του

14 Ιανουαρίου 2021 21:43
Λεάννα Μάρκογλου: «Δεν ξέρω γιατί ψήφισαν τον Πάνο αυτή την εβδομάδα»

Survivor: Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο οι Διάσημοι αποφάσισαν να ψηφίσουν τον τραγουδιστή αυτή τη βδομάδα. Επίσης δείτε ποιος παίκτης του πρώτου Survivor μπαίνει στη "Φάρμα".

Παράλληλα εξήγησε πως θα της άρεσε πολύ να μπει κι εκείνη στο Survivor καθώς είναι πολύ αθλητική, ενώ είπε πως όταν ο Πάνος Καλίδης της ανακοίνωσε πως έχει σκοπό να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, νόμιζε ότι της κάνει πλάκα.

Survivor: "Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπω και εγώ"

«Όλη μέρα, παντού με ρωτάνε τι ξέρω για το Survivor. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω καμία επικοινωνία. Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπω κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί ψήφισαν τον Πάνο αυτή την εβδομάδα. Τα κριτήρια τα ξέρουν αυτοί. Εγώ ξέρω τι άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Δεν τον φοβάμαι. Μας λείπει πάρα πολύ και ευχόμαστε να κάτσει όσο αντέξει.

Όλα όσα είπε η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη.

Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor το πήρα στην πλάκα αλλά το εννοούσε τελικά. Μου στέλνουν όλα αυτά που γράφονται στο Twitter για τον Πάνο και γελάω πάρα πολύ. Τα έχω κρατήσει όλα για να του τα δείξω. Παίρνουμε πολλή αγάπη από τον κόσμο και ευχαριστούμε.

Μου αρέσει πολύ το Survivor και θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί και να παίζω. Εγώ είμαι του αθλητικού», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: «Ξέσπασε» για τον Τριαντάφυλλο ο Καλίδης - «Δεν καταλαβαίνω γιατί με ψήφισε…»

«Ξέσπασε» για τον Τριαντάφυλλο ο Πάνος Καλίδης, με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι εμφανώς απογοητευμένος από το γεγονός, ότι ο συνάδελφός του, τον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor, με αποτέλεσμα να βρεθεί πια σε δύσκολη θέση, μιας και το κοινό πια πρέπει να τον κρατήσει.

Λίγο μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο, οι δυο τους βρέθηκαν σε διένεξη, με τον Καλίδη να ζητά το λόγο από τον Τριαντάφυλλο και να εξηγεί, ότι η… κλίκα των Διασήμων τον έστειλε υποψήφιο, αν και στο συμβούλιο φάνηκε να καταλαβαίνει, γιατί ισοψήφισε με τον Γιώργο Κοψιδά, που νωρίτερα... προσευχήθηκε.

Survivor 4: Η στενοχώρια του Καλίδη για τον Τριαντάφυλλο

Την ημέρα του αγωνίσματος, ο Καλίδης μίλησε στην κάμερα και τόνισε, ότι δεν περίμενε να είναι υποψήφιος, ενώ στενοχωρήθηκε που ο συνάδελφός του ήταν ένας από τους παίκτες, που τον έστειλαν υποψήφιο για αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share