Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σιγά μωρέ, ποιο είναι το Athensmagazine.gr για να το αναφέρω ως πηγή;

2 αποκλειστικά μας του Survivor, την ίδια ημέρα, στην ίδια πρωινή εκπομπή εκπομπή χωρίς πηγή!

14 Ιανουαρίου 2021 13:07
Σιγά μωρέ, ποιο είναι το Athensmagazine.gr για να το αναφέρω ως πηγή;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι κακό γιατί βάζει αρκετές φορές παραπλανητικούς τίτλους! Ας του κάνω μια μήνυση, ας του στείλω ένα εξώδικο γιατί αφήνει να εννοηθεί κάτι προς το πρόσωπό μου!

Το Athensmagazine.gr το έχετε κακό και δεν το αναφέρετε ως πηγή στα δήθεν αποκλειστικά σας; Το Athensmagazine.gr από την Τρίτη το βράδυ σας είχε ενημερώσει για την διάσπαση των ομάδων στο Survivor, λίγες ώρες μετά το είδαμε σ' όλα τα πρωινάδικα της ελληνικής τηλεόραση!

Το Athensmagazine.gr πρώτο την Τετάρτη το πρωί ανέφερε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor, λίγες ώρες μετά copy paste σ' όλα τα site χωρίς αναφορά πηγής και την επόμενη μέρα αποκλειστικά σε τηλεοπτικά εκπομπές!

Το Athensmagazine.gr σήμερα το πρωί (χωρίς να έχει γραφτεί πουθενά), γύρω στις 08:30 (δηλαδή πριν αρχίσουν τα "πρωινάδικα") ανέφερε πως Τζέις Καφετζής και Μαριπόζα ενδέχεται να μετακομίσουν από τους Μαχητές στους Διάσημους! Δύο ώρες μετά αποκλειστική πληροφορία στο Πρωινό του ΑΝΤ1! Γιατί είναι κακό να αναφέρεται το Athensmagazine.gr ως πηγή σας κύριοι συνάδελφοι; Επειδή ανακαλύψατε σήμερα ότι το Survivor "πουλάει"; Εμείς που ασχολούμαστε από την πρώτη στιγμή, από το μακρινό 2017 και έχουμε κάνει τις διασυνδέσεις μας είμαστε οι ηλίθιοι της υπόθεσης!

Αλλά βέβαια το Athensmagazine.gr είναι κακό γιατί υπάρχει καμιά φορά που ίσως βάζει κάποιον τίτλο λίγο πιο παραπλανητικό! Δεν πειράζει, έστω ότι επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας μέσα από την εκπομπή σας μας κάνει υπερήφανους! Αλλά κρατήστε μικρό καλάθι για το Survivor και μην παρουσιάζεται τίποτα ως δεδομένο! Οι ανατροπές είναι πολλές και θα τις διαβάσετε πρώτα εδώ πριν τις κλέψετε!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Πρωινό στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share