Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ο Ξιαρχό κόπηκε από τον Ατζούν γιατί διέρρευσε πως μπαίνει στο Survivor!

Πάει ο Ξιαρχό Άγιο Δομίνικο ή όχι;

14 Ιανουαρίου 2021 12:13
Survivor spoiler: Ο Ξιαρχό κόπηκε από τον Ατζούν γιατί διέρρευσε πως μπαίνει στο Survivor!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τέλος ο Τάσος Ξιαρχό από το Survivor και ο λόγος είναι πως διέρρευσε πως μπαίνει στο ριάλιτι!

Την αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή και είναι 100% κατανοητός! Ο Ατζούν όλα αυτά τα χρόνια του Survivor έχει ξεκαθαρίσει πως όποιος διαρρέει το οτιδήποτε σχετικά με το ριάλιτι θα υποστεί τις συνέπειες, όπως αναμένεται να τις υποστούν και οι πρώην παίκτες του Survivor που είχαν μπει στο Nomads!

Σύμφωνα με αποκλειστικές της Φαίης Σκορδά και του Πρωινού τελικά δεν θα δούμε στο Survivor τον Τάσο Ξιαρχό και ο λόγος είναι πως τον... τιμώρησε ο Ατζούν επειδή διέρρευσε ότι θα μπει στο Survivor, παρότι τον είχαν ενημερώσει! Μάλιστα ο ίδιος είχε μιλήσει και σε εκπομπή για την συμμετοχή του στο παιχνίδι!

Μπορεί τον παίκτη να τον ήθελε ο Τούρκος στο Survivor όμως τον έκοψε ώστε να πάρουν παράδειγμα και επόμενοι στόχοι του πως οποιαδήποτε διαρροή τιμωρείται!

Survivor: Δεύτερος πιο δημοφιλής ο Γιώργος Κοψιδάς - Θα αποχωρούσε ο Πάνος Καλλίδης!

Survivor spoiler: Το "έλα να δεις" έγινε στο Survivor μετά τις εξελίξεις με την Κάτια Ταραμπάνκο!

Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε εδώ στο Athensmagazine.gr το μοντέλο ζήτησε αρχικά να αποχωρήσει από το Survivor και στην συνέχεια... το έπραξε! Έτσι η παραγωγή αποφάσισε να μην αποχωρήσει κανείς από τους δύο υποψηφίους, αφού από την άλλη ήθελε να σώσει και τον ντόρο που θα γινόταν αν αποκαλύπτανε πως η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η πιο δημοφιλής παίκτρια του παιχνιδιού!

Το spoiler αυτό είναι 100% επιβεβαιωμένο από κάθε πλευρά! Η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε ως η πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού! Πως γίνεται αυτό; Ένας Θεός ξέρει! Εμείς όμως σας έχουμε ένα ακόμα spoiler, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr δεύτερος σε θετικές ψήφους είχε έρθει ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος θα παρέμενε πανηγυρικά στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!

Θα αποχωρούσε ο Πάνος Καλλίδης!

Survivor spoiler: Θα αποχωρούσε ο Πάνος Καλλίδης

Όπως καταλαβαίνετε αφού στις δύο πρώτες θέσεις ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Γιώργος Κοψιδάς, δηλαδή οι δύο από τους τρεις υποψήφιους, εκτός Survivor θα βρισκόταν ο Πάνος Καλλίδης! Προς το παρόν την γλίτωσε αλλά έρχεται και... νέα εβδομάδα ανατροπών!

Survivor: Δεύτερος πιο δημοφιλής ο Γιώργος Κοψιδάς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share