Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Του χρόνου το Survivor All Star στο ΣΚΑΙ: Αυτοί οι 4 παίκτες από το Survivor 1 και 2 από το Survivor 2 έχουν αποκλειστεί!

Κι αυτός είναι ο λόγος!

14 Ιανουαρίου 2021 11:04
Του χρόνου το Survivor All Star στο ΣΚΑΙ: Αυτοί οι 4 παίκτες από το Survivor 1 και 2 από το Survivor 2 έχουν αποκλειστεί!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά το Survivor 4 και στα γραφεία μας έφτασε πληροφορία για το επόμενο Survivor που θα είναι και το All Star!

Αρχικά για το Survivor All Star έχουν ακούσει και έχουμε διαβάσει πολλά! Αρχικά να τονίσουμε πως ο λόγος που δεν θα μπουν φέτος παλαιότεροι παίκτες του Survivor είναι ότι του χρόνου θα διεξαχθεί το Survivor All Star! Επομένως κάποιος που έχει πάρει ήδη μια φορά μέρος και έπαιρνε δεύτερο φέτος, δύσκολα θα έπαιρνε μέρος και του χρόνου! Τρεις σεζόν χωρίς φαγητό και με τις άθλιες αυτές συνθήκες επιβίωσης είναι πολλές!

Ποιοι θα είναι οι παίκτες τώρα που θα πάρουν μέρος; Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο! Ήδη πολλοί έχουν "πιαστεί" οικονομικά και δύσκολα θα επέλεγαν να μπουν στο Survivor ξανά! Εκεί ξεκάθαρο ρόλο θα παίξει το οικονομικό κομμάτι και το τι θα προσφέρει ο Ατζούν και η παραγωγή στους παίκτες! Πάντως για ένα All Star όλοι ψήνονται ακόμα και ο... Γιώργος Αγγελόπουλος! Άλλωστε ήταν μια υπέροχη περίοδος της ζωής του που θα ήθελε να θυμηθεί ξανά!

Του χρόνου το Survivor All Star στο ΣΚΑΙ: Αυτοί οι 4 παίκτες από το Survivor 1 και 2 από το Survivor 2 έχουν αποκλειστεί!

Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι 6 παίκτες που έχουν ήδη κοπεί από την παραγωγή

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης, όπως σας αναφέρουμε και στον τίτλο! Ποιοι είναι οι 6 παίκτες που έχουν ήδη "φάει άκυρο" από την παραγωγή και μάλιστα πρόκειται για τοπ ονόματα! Πρόκειται για τους Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Στέλιο Χανταμπάκη, Ορέστη Τσανγκ, Ελισάβετ Δοβλιατίδου και Μαριάννα Καλλέργη από το Survivor 1 και οι Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ντάρια Τουρόβνικ!

Τι κοινό έχουν αυτοί 6 παίκτες θυμάστε; Ποιος είναι ο λόγος που έχουν ήδη κοπεί από την παραγωγή του Survivor; Μα φυσικά κόβονται διότι πήραν μέρος στο Nomads του ΑΝΤ1, λίγους μήνες μετά την περιπέτειά τους στον Άγιο Δομίνικο!

Παίκτες Survivor στο Nomads

Ο Ατζούν τους είχε ενημερώσει από τότε πως όποιος δεχτεί να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο Survivor All Star! Και μιλάμε για έξι προσωπικότητες που θα ανέβαζαν αρκετά τα νούμερα τηλεθέασης! Ο Ατζούν όμως έγινε... Τούρκος και δεν αλλάζει άποψη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share