Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Survivor 4: Άγριο κράξιμο της «Μαριπόζα» στη Σαλαγκούδη - «Έπρεπε να έχει ψηφίσει τον εαυτό της...»

Δικάζουν τους Διάσημους οι Μαχητές

13 Ιανουαρίου 2021 22:29
Survivor 4: Άγριο κράξιμο της «Μαριπόζα» στη Σαλαγκούδη - «Έπρεπε να έχει ψηφίσει τον εαυτό της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ξεκίνησε με την ομάδα των Μαχητών να «αδειάζει» τους Διάσημους ορμώμενοι το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Survivor 4: Τα σχόλια των Μαχητών για όσα έγιναν στο συμβούλιο

Ειδικότερα, η Κάτια και η Ανθή βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής για ακόμη μια φορά με την Κρεμλίδου να απορεί πως η δεύτερη ψήφισε την Κάτια ενώ κανονικά έπρεπε να ψηφίσει.. τον εαυτό της, αν και όλα ανατρέπονται γύρω από τη δημοσιογράφο!

Δεν παρέλειψαν φυσικά να σχολιάσουν και το περιστατικό με την Κάτια που έφαγε στα κρυφά ρύζι, με την Μαριαλένα να την δικάζει λέγοντας πως ήταν φάουλ και πολύ άδικο προς τους συμπαίκτες της.

Survivor spoiler 13/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές; Τo Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους Διασήμους να παραδίνονται άνευ μάχης στους Μαχητές, να χάνουν με 10-3 και να δίνουν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίς από το πρωί της Τρίτης!

Οι Διάσημοι, όπως και οι Μαχητές νωρίτερα, έχουν αρχίσει να χωρίζονται σε κλίκες με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκονται στα "μαχαίρια" από την περασμένη εβδομάδα όταν και η δεύτερη έδωσε την τραγουδίστρια υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα, αφού οι σχέσεις των δύο κοριτσιών είναι κάκιστες!

Survivor διαρροή 13/01

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι σήμερα έχουμε αγώνισμα με το έπαθλο να είναι κάτι που θα βοηθήσει τις δύο ομάδες στην επιβίωσης τους στην παραλία!

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας;

Σήμερα λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχη με στόχο το έπαθλο επικοινωνίας! Από τα πλάνα που μόλις πήραμε είδαμε πως ο στίβος μάχης είναι ακριβώς ο ίδιος με αντίστοιχο από τα πρώτα επεισόδιο! Σε ένα αγώνισμα που είχαν κερδίσει οι Μαχητές αλλά με μεγάλη δυσκολία! Ο στίβος μάχης είναι ίδιος αλλά ο στόχος διαφορετικός! Η παραγωγή αποφάσισε να βάλει έναν στίβο στον οποίο τα είχαν καταφέρει περίφημα οι Διάσημοι παρότι τελικά έχασαν εκείνο το έπαθλο!

Ήταν ένας στίβος μάχης όπου αρκετοί παίκτες των Διασήμων έφταναν πρώτοι στο στόχο και αυτό θέλει να καταφέρει η παραγωγή σήμερα! Να υπάρχει ανταγωνισμός!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

Survivor spoiler 13/01, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr και σήμερα νικητές είναι οι Μαχητές, ενώ στα αυτιά μας έχει φτάσει ότι τουλάχιστον απόψε οι Διάσημοι θα είναι ανταγωνιστικοί! Ωστόσο με τις οικογένειές τους θα επικοινωνήσουν οι Μαχητές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share