Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/01 ΒΟΜΒΑ: Πιο δημοφιλής Διάσημη η Ανθή Σαλαγκούδη! Σώζεται και φεύγει ένας εκ των Καλλίδη, Κοψιδά ή Ταραμπάνκο!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!

13 Ιανουαρίου 2021 19:37
Survivor spoiler 13/01 ΒΟΜΒΑ: Πιο δημοφιλής Διάσημη η Ανθή Σαλαγκούδη! Σώζεται και φεύγει ένας εκ των Καλλίδη, Κοψιδά ή Ταραμπάνκο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως πιο δημοφιλής Διάσημη είναι η Ανθή Σαλαγκούδη! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μια εξέλιξη που θα ξενερώσει αρκετούς τηλεθεατές αναμένεται να έχουμε απόψε στο Survivor 4 αφού όλοι, μεταξύ των οποίων και εμείς, είχαμε σίγουρο πως απόψε αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης η Ανθή Σαλαγκούδη! Αμ δε... Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η δημοσιογράφος έχει ψηφιστεί ως πιο δημοφιλής παίκτρια των Διασήμων κάτι που σημαίνει πως σώζεται και δίνει υποψήφια προς αποχώρηση την Κάτια Ταραμπάνκο!

Survivor spoiler 13/01 ΒΟΜΒΑ: Πιο δημοφιλής Διάσημη η Ανθή Σαλαγκούδη!

Φαίνεται πως το χρήμα ρέει άφθονο στους κύκλους της Ανθής Σαλαγκούδη που έχει αφήσει πίσω της στρατό για να την ψηφίσει! Φυσικά η εξέλιξη αυτή μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ροή του παιχνιδιού αφού η παίκτρια είναι από τις πλέον αντιπαθείς στο κοινό λόγω κυρίως των επιδόσεών της με αποτέλεσμα το Survivor να κινδυνεύει να χάσει τηλεθεατές!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ, γι' αυτό κρατείστε μια μικρή επιφύλαξη! Αν δεν το δούμε με τα μάτια μας δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Επομένως, εφόσον επιβεβαιωθεί το Survivor spoiler μας απόψε αποχωρεί ένας εκ των Πάνου Καλλίδη, Γιώργου Κοψιδά ή Κάτια Ταραμπάνκο!

Survivor 4: Σε 3 αγωνίσματα μέσα στην εβδομάδα οι Διάσημοι μετρούν 8 νίκες αλλά θέλουν να διώξουν Κάτια - Κοψιδά!

Survivor 4: Αυτό που συμβαίνει με την ομάδα των Διασήμων στο φετινό Survivor έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Οι άνθρωποι είναι ο ορισμός των γιωτάδων, μόνο δύο παίκτες φέρνουν νίκες και αυτούς θέλουν να τους διώξουν οι υπόλοιποι! Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά οι Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς! Ο δεύτερος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και η δεύτερη την γλίτωσε στο "τσακ"! Ευτυχώς που η παραγωγή του Survivor έκανε την... τράμπα και έστειλε την Ελίζαμπετ Ελέτσι στους Διάσημους και όχι στους Μαχητές που ήταν αρχικά προγραμματισμένο μπας και πάρει και κανένας άλλος καμία νίκη!

Survivor 4: Σε τρια αγωνίσματα μέσα στην εβδομάδα οι Διάσημοι μετρούν 8 νίκες

Το πιο απίστευτο πάντως της ιστορίας είναι πως οι Διάσημοι σε τρία παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα δεν έχουν συμπληρώσει δέκα νίκες, πανηγυρίζοντας μόλις οκτώ φορές με το επι μέρους σκορ να είναι 30-8 υπέρ των Μαχητών! Μιλάμε για διασυρμό κανονικό... Γι' αυτό άλλωστε και η παραγωγή σκέφτεται ριζικές αλλαγές, όπως σας έχουμε αποκαλύψει από την Τρίτη το πρωί εδώ στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share