Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Καρφιά» από τον Βασάλο για τους Διάσημους - «Ψηφίζουν έτσι γιατί…»

Τι ανέφερε για την ψηφοφορία τους;

13 Ιανουαρίου 2021 18:35
Survivor 4: «Καρφιά» από τον Βασάλο για τους Διάσημους - «Ψηφίζουν έτσι γιατί…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καρφιά» για τους Διάσημους του Survivor 4 έριξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας του τρόπου, που η ομάδα ψηφίζει, αποφάσισε να τοποθετηθεί, δικαιολογώντας εν μέρει όσους… κρύβονται στο συμβούλιο, ενώ στην κάμερα είναι λαλίστατοι.

Ο παρουσιαστής ως έμπειρος πλέον του Survivor, θέλησε να σχολιάσει πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε δει ακόμα, αν και υπάρχει παίκτης για τον οποίο ζητείται μαζικά η αποχώρησή του.

Survivor 4: Η άποψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ψηφοφορία των Διασήμων

Δεν δικαιολόγησε τη στάση των Διάσημων ωστόσο εξήγησε πως πολλές φορές η αλήθεια κρύβεται πίσω από τα πλάνα, ενώ έχει κράξει ανοιχτά την ομάδα.

«Πριν κρίνετε την ψηφοφορία των παικτών γενικά μιλώντας σκεφτείτε ότι εμείς βλέπουμε μόνο το 10% των γεγονότων που γίνονται στο παιχνίδι! Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αφελείς που θέλουν να διώξουν την Κάτια γνωρίζοντας ότι είναι 2 εβδομάδες η πιο δημοφιλής παίκτρια! Πρέπει να έχουν συμβεί πολλά που δεν έχουμε δει. Τώρα ποια από τις δύο πλευρές έχει δίκιο, μακάρι να ξερα».

Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor Διάσημοι

Survivor spoiler 13/01 vol.3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler: Τελευταία ημέρα της εβδομάδας στο Survivor (13/01) και φυσικά έχουμε αποχώρηση! Ποιος είναι ο παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο;

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους Διασήμους να παραδίνονται άνευ μάχης στους Μαχητές, να χάνουν με 10-3 και να δίνουν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίς από το πρωί της Τρίτης!

Οι Διάσημοι, όπως και οι Μαχητές νωρίτερα, έχουν αρχίσει να χωρίζονται σε κλίκες με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκονται στα "μαχαίρια" από την περασμένη εβδομάδα όταν και η δεύτερη έδωσε την τραγουδίστρια υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα, αφού οι σχέσεις των δύο κοριτσιών είναι κάκιστες!

Survivor spoiler: Ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Μετά τον Πάνο Καλλίδη, τον Γιώργο Κοψιδά και την Ανθή Σαλαγκούδη άλλος ένας παίκτης θα δοθεί σήμερα υποψήφιος προς αποχώρηση, ο οποίος θα κριθεί από τον πιο δημοφιλή παίκτη της ημέρας! Ποιος θα είναι αυτός θα είναι για τρίτη σερί εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο;

Survivor spoiler 13/01 vol.3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Η αλήθεια είναι πως μετά τους τσακωμούς στο στρατόπεδο των Διασήμων το αποτέλεσμα για τον πιο δημοφιλή παίκτη της εβδομάδας δεν είναι τόσο σίγουρο! Μια ο τραυματισμός της Κάτιας στην αρχή της εβδομάδας, μια ο άσχημος τσακωμός με την Ελευθερία Ελευθερίου ίσως παίξουν τον ρόλο τους στον πιο αγαπητό παίκτη στο κοινό που θα δώσει τον τέταρτο υποψήφιο!

Φαβορί ξεκάθαρα είναι η Κάτια και εφόσον βγει πιο αγαπητή παίκτρια για τρίτη εβδομάδα τότε θα δώσει για τέταρτη υποψήφια την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ αν δεν βγει είναι πιθανόν να βρεθεί η ίδια στην θέση αυτή!

Πάντως όποιος και να βρεθεί στην θέση του υποψήφιου εκείνος που θα αποχωρήσει είναι η Ανθή Σαλαγκούδη καθώς πληροφορίες μας την θέλουν να βρίσκεται στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας!

Survivor spoiler αποχώρηση 13/01

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share