Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Το τρομερό κόλπο για να τρώνε στα κρυφά οι παίκτες - Έτσι βρήκε το ρύζι η Κάτια!

Αποκάλυψη βόμβα που τινάζει στον "αέρα" το ριάλιτι!

13 Ιανουαρίου 2021 13:33
Survivor αποκάλυψη: Το τρομερό κόλπο για να τρώνε στα κρυφά οι παίκτες - Έτσι βρήκε το ρύζι η Κάτια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Απίστευτες αποκαλύψεις για το Survivor και πως οι παίκτες μπορούν να φάνε στα "κρυφά" χωρίς να τους πιάσουν οι κάμερες!

Σάλος έχει προκληθεί από το χθεσινό (12/01) επεισόδιο στο Survivor όταν οι περισσότεροι Διάσημοι έκαναν επίθεση στην Κάτια Ταραμπάνκο για το γεγονός ότι την έπιασαν να τρώει ρύζι στα κρυφά τη νύχτα! Και το εύλογο ερώτημα είναι πως κατάφερε να βρει η Κάτια επιπλέον ρύζι! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ να σας αποκαλύψει τα πάντα!

Σύμφωνα με πηγές μας από παίκτες που έχουν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο στο παρελθόν σε προηγούμενα ριάλιτι όταν κάποιος παίκτης πάει στο νοσοκομείο για κάποιο λόγο, όπως πήγε η Κάτια μέσα στην εβδομάδα, έχει πρόσβαση σε τροφές! Η παραγωγή ποτέ δεν ελέγχει τα πράγματα που παίρνει μαζί της η παίκτρια επομένως είναι πολύ πιθανό το σενάριο το μοντέλο να βρήκε φαγητό μέσα στο νοσοκομείο που διανυκτέρευσε και να το "έβαλε" μέσα στο παιχνίδι για τις μέρες που θα το έχει περισσότερο ανάγκη!

Η αποκάλυψη αυτή έγινε και στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τον Άρη Καβατζίκη να τονίζει πως σε επικοινωνία που είχε με παλαιότερη παίκτη του Survivor έμαθε πως κάποιοι παίκτες έχουν καλές σχέσεις με άτομα της παραγωγής που μπορεί να τους δώσουν κρυφά επιπλέον "ελάχιστη" τροφή! Μιλάμε κυριολεκτικά για αποκάλυψη βόμβα αφού οι περισσότεροι πρώην παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει πως τέτοιο σενάριο δεν παίζει!

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share