Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει η Κάτια Ταραμπάνκο!

Διαρροή βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο!

13 Ιανουαρίου 2021 11:54
Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει η Κάτια Ταραμπάνκο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Η παίκτρια των Διασήμων τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών της που την κατηγορούν ότι "παίζει" εγωιστικά και βάζει τον εαυτό της πάνω από την ομάδα, ενώ λίγο έλειψε να την βγάλουν και υποψήφια προς αποχώρηση στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού!

Το γεγονός πως βγαίνει αγαπημένη παίκτρια των Διασήμων κάθε βδομάδα και δίνει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση δεν αρέσει σε αρκετούς που την έχουν βάλει στο στόχαστρο! Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το γεγονός πως την έδωσε απευθείας υποψήφια την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα οι τσακωμοί τους να είναι συχνοί.

Survivor spoiler Κάτια

Survivor spoiler: Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Κάτια Ταραμπάνκο;

Όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αρκετά πιεσμένη και θα ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα βάζοντας τα κλάματα! Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές το μοντέλο αισθάνεται μόνη της, αφού ως μοναδικό άνθρωπο κοντά της έχει τον Γιώργο Κοψιδά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η Κάτια δεν άντεξε και ζήτησε να μιλήσει με ανθρώπους της παραγωγής! Εκεί τους αποκάλυψε πως πιέζεται πολύ ψυχολογικά και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσει στο Survivor, αφού και φήμη έχει και χρήματα δεν από χρήματα δεν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ώστε να περνάει όλο αυτό!

Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί από το Survivor

Οι άνθρωποι της παραγωγής "πάγωσαν" αφού γνωρίζουν καλά πως η Κάτια είναι από τα "δυνατά" χαρτιά του φετινού Survivor και γνωρίζουν πως ενδεχόμενη αποχώρησή της θα τινάξει το ριάλιτι στον αέρα αφού θα αποδυναμωθούν κι άλλο οι Διάσημοι και η τηλεθέαση θα πέσει στα τάρταρα!

Προς το παρόν η παραγωγή κατάφερε να πείσει την Κάτια Ταραμπάνκο να παραμείνει στο παιχνίδι αλλά για πόσο; Η ίδια δείχνει να είναι εξαντλημένη και όσο φαγητό δεν έρχεται στην ομάδα η γκίνια και η πίεση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share