Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

13 Ιανουαρίου 2021 08:21
Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε (13/01) τον αγώνα επάθλου, μετά τις δύο μάχες ασυλίας; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά τους Διασήμους να παραδίνονται άνευ μάχης στους Μαχητές, να χάνουν με 10-3 και να δίνουν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίς από το πρωί της Τρίτης!

Οι Διάσημοι, όπως και οι Μαχητές νωρίτερα, έχουν αρχίσει να χωρίζονται σε κλίκες με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκονται στα "μαχαίρια" από την περασμένη εβδομάδα όταν και η δεύτερη έδωσε την τραγουδίστρια υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα, αφού οι σχέσεις των δύο κοριτσιών είναι κάκιστες!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι σήμερα έχουμε αγώνισμα με το έπαθλο να είναι κάτι που θα βοηθήσει τις δύο ομάδες στην επιβίωσης τους στην παραλία!

Survivor spoiler 13.01

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου;

Σήμερα λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχη με στόχο το έπαθλο! Ο ΣΚΑΙ ακόμα δεν έχει δώσει πλάνα στην δημοσιότητα κάτι που θα το κάνει μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης! Είναι δεδομένο πλέον πως τα αγωνίσματα, όσο οι Διάσημοι παραμένουν αδύναμοι, θα είναι πιο εύκολα μπας και πάρουν καμία νίκη! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως και χτες η πίστα, παρότι είχε την δύσκολη ρόδα, ήταν αρκετά μικρή ώστε να μην κουραστούν ιδιαίτερα οι παίκτες και ο στόχος ήταν πολύ δύσκολος ώστε να δυσκολέψει τους Μαχητές που ήταν δεδομένο ότι θα φτάνουν πρώτοι στον τελικό στόχο!

Survivor spoiler 13/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα;

Και το σημερινό αγώνισμα η παραγωγή το έχει προσαρμόσει έτσι ώστε να διευκολύνει τους Διασήμους, όμως αυτό σημαίνει πως θα είναι ακόμα πιο εύκολο το έργο για τους Μαχητές! Θα έχουμε πάλι μια ακόμα εύκολη επικράτηση των Μαχητών ή θα πάμε σε μια μεγάλη ανατροπή μετά από αρκετές ημέρες; Αναμονή μέχρι το Survivor spoiler σε λίγες ώρες εδώ στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share