Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Είναι επίσημο - Αυτή είναι η χειρότερη παίκτρια στην ιστορία του Survivor

Λάουρα και Queen Dina μοιάζουν με... Ντάνο μπροστά της

12 Ιανουαρίου 2021 23:30
Survivor 4: Είναι επίσημο - Αυτή είναι η χειρότερη παίκτρια στην ιστορία του Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως έχουμε… επίσημα την χειρότερη παίκτρια στην ιστορία του Survivor, με την απόδοσή της σε όλα τα αγωνίσματα να προκαλεί απορία για το πώς επιλέχθηκε να μπει στο παιχνίδι, κάτι που εξέφρασε εξαιρετικά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έφτασε σε σημείο να κάνει την Ελίζαμπεθ Ελέτσινα απαυδήσει με όσα έκανε στην αρένα, καθώς κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη στα αγωνίσματα, με τις επιδόσεις της στο τελευταίο να κάνουν παίκτριες σαν τη Λάουρα Νάργες και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιάζουν με… Ντάνο μπροστά της.

Survivor 4: Η Σαλαγκούδη έκανε έξαλλη με την απόδοσή της την Ελέτσι

Οι δύο παίκτριες έπρεπε να σύρουν τον ξύλινο τροχό, που αντικειμενικά είναι δύσκολος, απέναντι στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά η αδυναμία της Ανθής αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, ακόμη και για τα δεδομένα της.

Η Ελίζαμπεθ, δε, ήταν έξαλλη μαζί της μετά τον πόντο, που ασφαλώς κέρδισαν οι Μαχητές, αφού η ομάδα αυτή των Διασήμων… εξαφανίστηκε κάπου στην αρχή της πίστας. Η κοσμικογράφος της Μυκόνου… τα έβαλε με τη Σαλαγκούδη, ρίχνοντας «κεραυνούς» για τον τρόπο, με τον οποίο έπαιξε.

Survivor spoiler 12/01, οριστικό: Έχουμε ανατροπή; Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα (12/01) και ποια είναι η ομάδα που θα φτάσει στη νίκη και θα σώσει παίκτες;

Χτες είδαμε μια από τα ίδια! Οι Μαχητές πλέον όχι απλά κερδίζουν αλλά το κάνουν και με πολύ μεγάλη άνεση! Χαρακτηριστικό είναι πως την Δευτέρα, στον πρώτο αγώνα ασυλίας, κέρδισαν εύκολα με 10-2 και αν δεν ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι να χαρίσει δύο εύκολες νίκες στους Διάσημους θα έχαναν με 10-0! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

 Survivor spoiler 12/01, οριστικό: Έχουμε ανατροπή; Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Ωστόσο αυτό που δεν περιμέναμε ήταν εκείνο που έγινε στο συμβούλιο του νησιού! Οι Διάσημοι αντί να δώσουν την πολύ αδύναμη Ανθή Σαλαγκούδη, φάνηκε για ακόμα μια φορά ότι έχουν στο στόχαστρο τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος παρότι δίνει νίκες στην ομάδα δείχνει να είναι ανεπιθύμητος! Έτσι ο γνωστός ηθοποιός με 4 ψήφους είναι ξανά υποψήφιος αλλά αυτή την φορά έχει μαζί του και τον Πάνο Καλλίδη, ο οποίος επιτέλους παίρνει αυτό που αξίζει αγωνιστικά!

Πάμε όμως στα σημερινά! Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κερδίσουν και να μην δώσουν άλλον υποψήφιο προς αποχώρηση;

 Survivor spoiler 12/01

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12/01);

Βλέποντας τα πρώτα πλάνα από το trailer του επεισοδίου καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο το spoiler του Athensmagazine.gr θα επιβεβαιωθεί για ακόμα μια μέρα! Ο λόγος είναι σαφής. Διάσημοι και Μαχητές μάχονται σε έναν στίβο μάχης που χρειάζεται συνεργασία αλλά ταυτόχρονα και ταχύτητα, δύναμη και χρόνο! Επομένως ο νικητής πρέπει να τα έχει όλα αυτά για να φτάσει στη νίκη! Και ρωτάμε τώρα εμείς. Υπάρχει πιθανότητα να έχει έναν τέτοιο συνδυασμό η ομάδα των Διασήμων;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

Survivor διαρροή νικητής σήμερα

Και απαντάμε εμείς με τίποτα! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν λοιπόν και πάλι Μαχητές και είναι 100% επιβεβαιωμένη!

Επομένως οι Διάσημοι θα κληθούν και πάλι να ψηφίσουν για να δώσουν έναν ή και περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share