Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Φοβούνται τον Κοψιδά οι Διάσημοι - Κρύφτηκαν όταν ρωτήθηκαν γιατί ψηφίστηκε

Ο Κονδυλάτος ξαφνικά... μουγκάθηκε

12 Ιανουαρίου 2021 22:53
Survivor 4: Φοβούνται τον Κοψιδά οι Διάσημοι - Κρύφτηκαν όταν ρωτήθηκαν γιατί ψηφίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά ψηφίζουν οι Διάσημοι και στην καλύβα… κρύβονται στο Survivor σχετικά με το γεγονός, ότι ο Γιώργος Κοψιδάς συγκέντρωσε ξανά πολλές ψήφους, με αποτέλεσμα για δεύτερη φορά να βρεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο γνωστός ηθοποιός απόρησε στο τελευταίο συμβούλιο για το λόγο, που πήρε τέσσερις ψήφους και ισοψήφισε μαζί με τον Πάνο Καλίδη, σε μια ψηφοφορία που δεν είχε καμία λογική. Μια ομάδα με ηγέτη τον Περικλή Κονδυλάτο φαίνεται, όμως, ότι θέλει να τον βγάλει από τη μέση μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία νωρίτερα τσακώθηκε άγρια με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor 4: Μπροστά στις κάμερες λαλίστατος, μπροστά στον Παππά... μουγκός ο Κονδυλάτος

Ο Αλέξης Παππάς, όμως, εξέφρασε ευθέως την απορία για το λόγο, που ο Κοψιδάς ψηφίστηκε, αλλά με ορισμένους που τον ψήφισαν να είναι παρόντες, κανείς δεν πήρε την ευθύνη να απαντήσει. Πρώτος και καλύτερος ήταν ο Κονδυλάτος, ο οποίος εξηγούσε μεν στην κάμερα το λόγο, που ψήφισε τον Κοψιδά, αλλά μπροστά στον Παππά δεν είπε… κουβέντα, υποψιάζοντας για το ρόλο του.

Survivor spoiler 12/01, οριστικό: Έχουμε ανατροπή; Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα (12/01) και ποια είναι η ομάδα που θα φτάσει στη νίκη και θα σώσει παίκτες;

Χτες είδαμε μια από τα ίδια! Οι Μαχητές πλέον όχι απλά κερδίζουν αλλά το κάνουν και με πολύ μεγάλη άνεση! Χαρακτηριστικό είναι πως την Δευτέρα, στον πρώτο αγώνα ασυλίας, κέρδισαν εύκολα με 10-2 και αν δεν ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι να χαρίσει δύο εύκολες νίκες στους Διάσημους θα έχαναν με 10-0! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

 Survivor spoiler 12/01, οριστικό: Έχουμε ανατροπή; Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Ωστόσο αυτό που δεν περιμέναμε ήταν εκείνο που έγινε στο συμβούλιο του νησιού! Οι Διάσημοι αντί να δώσουν την πολύ αδύναμη Ανθή Σαλαγκούδη, φάνηκε για ακόμα μια φορά ότι έχουν στο στόχαστρο τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος παρότι δίνει νίκες στην ομάδα δείχνει να είναι ανεπιθύμητος! Έτσι ο γνωστός ηθοποιός με 4 ψήφους είναι ξανά υποψήφιος αλλά αυτή την φορά έχει μαζί του και τον Πάνο Καλλίδη, ο οποίος επιτέλους παίρνει αυτό που αξίζει αγωνιστικά!

Πάμε όμως στα σημερινά! Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κερδίσουν και να μην δώσουν άλλον υποψήφιο προς αποχώρηση;

 Survivor spoiler 12/01

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12/01);

Βλέποντας τα πρώτα πλάνα από το trailer του επεισοδίου καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο το spoiler του Athensmagazine.gr θα επιβεβαιωθεί για ακόμα μια μέρα! Ο λόγος είναι σαφής. Διάσημοι και Μαχητές μάχονται σε έναν στίβο μάχης που χρειάζεται συνεργασία αλλά ταυτόχρονα και ταχύτητα, δύναμη και χρόνο! Επομένως ο νικητής πρέπει να τα έχει όλα αυτά για να φτάσει στη νίκη! Και ρωτάμε τώρα εμείς. Υπάρχει πιθανότητα να έχει έναν τέτοιο συνδυασμό η ομάδα των Διασήμων;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

Survivor διαρροή νικητής σήμερα

Και απαντάμε εμείς με τίποτα! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν λοιπόν και πάλι Μαχητές και είναι 100% επιβεβαιωμένη!

Επομένως οι Διάσημοι θα κληθούν και πάλι να ψηφίσουν για να δώσουν έναν ή και περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share