Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Η Σκορδά ανακοίνωσε πως ο Ξιαρχό δεν μπαίνει στο Survivor και η κολλητή του, Κόνι Μεταξά αποκάλυψε πως... μπαίνει!

Τα έκαναν μπάχαλο στο Πρωινό! Διπλό ημίχρονο, άσο τελικό!

12 Ιανουαρίου 2021 10:22
Η Σκορδά ανακοίνωσε πως ο Ξιαρχό δεν μπαίνει στο Survivor και η κολλητή του, Κόνι Μεταξά αποκάλυψε πως... μπαίνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Θα μπει ή δεν θα μπει τελικά ο Τάσος Ξιαρχό στο Survivor; Στο πρωινό του ΑΝΤ1 τα έκαναν μπάλαχο με την Φαίη Σκορδά να ανακοίνωσε πως ο ίδιος της αποκάλυψε χτες πως δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο και την Κόνι Μεταξά να τονίζει στην συνέχεια πως σύμφωνα με νεότερη επικοινωνία της μαζί του τελικά θα πάει!

Η Σκορδά ανακοίνωσε πως ο Ξιαρχό δεν μπαίνει στο Survivor και η κολλητή του, Κόνι Μεταξά αποκάλυψε πως... μπαίνει!

Συγκεκριμένα αρχικά η Φαίη Σκορδά ήθελε να παρουσιάσει ως αποκλειστική είδηση πως ο Τάσος Ξιαρχό δεν θα μπει στο Survivor τελικά, διότι το deal χάλασε σε κάτι διαδικαστικά κομμάτια, ωστόσο δευτερόλεπτα λεπτά εμφανίστηκε στο πλατό η Κόνι Μεταξά, η οποία είναι κολλητή του Ξιαρχό και ξεκαθάρισε πως ο φίλος της ετοιμάζεται να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και να ενσωματωθεί στην ομάδα των Διασήμων!

Διπλό ημίχρονο, άσο τελικό! Που καταλήξαμε τελικά; Πως ο Τάσος Ξιαρχό, μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να ταξιδέψει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Τάσος Ξιάρχο: "Ποιος προώθησε την Ανθή Σαλαγκούδη και παίρνει τόσα λεφτά στο Survivor"

Survivor 4: Ο Τάσος Ξιαρχό όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κάποιες εκκρεμότητες του με τον στρατό το καθιστούν αδύνατο.

Το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου στις οποίες όχι μόνο άφησε υπονοούμενα πως τελικά μπορεί και να τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά κατακεραύνωσε την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Είμαι πολύ θετικός στο να μπω, αν λύσω κάποια θέματα που προέκυψαν, είμαι πολύ θετικός. Είναι ένα θέμα με τον στρατό, δεν έχω πάει ακόμα. Δεν ξέρω αν θα προλάβω. Δεν την ξέρω την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ξέρω πολύ κόσμο. Δεν ξέρω ποιος την προώθησε και παίρνει τόσα χρήματα. Θα περάσω τέλεια με την Κάτια, πιστεύω θα ταιριάξουμε. Ρώτησα την παραγωγή αν μπορώ να έχω κάποιες παροχές και μου είπαν οκ».

Ενώ συμπλήρωσε: «Αν λυθεί το θέμα με το στρατό θα ταξιδέψω σε λίγα 24ωρα.Είχα δηλώσει και παλιά συμμετοχή στο ριάλιτι, είχα πάει στις οντισιόν και είχα φτάσει μέχρι τους τελευταίους 15. Στα αγωνίσματα ήμουν πάρα πολύ καλός, είμαι εκνευριστικά καλός. Επειδή δεν ήμουν γνωστός και ήμουν πιο μινιόν για αυτό δεν με πήραν, θέλανε πιο ντούκια τότε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share