Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάσος Ξιάρχο: "Ποιος προώθησε την Ανθή Σαλαγκούδη και παίρνει τόσα λεφτά στο Survivor"

Πότε θα μπει στο Survivor ο ίδιος;

11 Ιανουαρίου 2021 12:13
Τάσος Ξιάρχο:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Τάσος Ξιαρχό όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε πρόταση για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κάποιες εκκρεμότητες του με τον στρατό το καθιστούν αδύνατο.

Το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου στις οποίες όχι μόνο άφησε υπονοούμενα πως τελικά μπορεί και να τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά κατακεραύνωσε την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Είμαι πολύ θετικός στο να μπω, αν λύσω κάποια θέματα που προέκυψαν, είμαι πολύ θετικός. Είναι ένα θέμα με τον στρατό, δεν έχω πάει ακόμα. Δεν ξέρω αν θα προλάβω. Δεν την ξέρω την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ξέρω πολύ κόσμο. Δεν ξέρω ποιος την προώθησε και παίρνει τόσα χρήματα. Θα περάσω τέλεια με την Κάτια, πιστεύω θα ταιριάξουμε. Ρώτησα την παραγωγή αν μπορώ να έχω κάποιες παροχές και μου είπαν οκ».

Ενώ συμπλήρωσε: «Αν λυθεί το θέμα με το στρατό θα ταξιδέψω σε λίγα 24ωρα.Είχα δηλώσει και παλιά συμμετοχή στο ριάλιτι, είχα πάει στις οντισιόν και είχα φτάσει μέχρι τους τελευταίους 15. Στα αγωνίσματα ήμουν πάρα πολύ καλός, είμαι εκνευριστικά καλός. Επειδή δεν ήμουν γνωστός και ήμουν πιο μινιόν για αυτό δεν με πήραν, θέλανε πιο ντούκια τότε».

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης παίρνει 6.500 ευρώ την βδομάδα - Ο πιο ακριβοπληρωμένος!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο παίκτης του Survivor 4 που παίρνει τα περισσότερα χρήματα από οποιοδήποτε άλλον; Συγκεκριμένα παίρνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα, ναι καλά διαβάσατε 6.500 ευρώ σε 7 μέρες!

Είναι γνωστό πως Διάσημοι και Μαχητές έχουν εξασφαλίσει ειδική συμφωνία με την παραγωγή για την εβδομαδιαία αμοιβή τους, κατά τη διάρκεια που θα βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο, αφήνοντας πίσω προσωπική και επαγγελματική ζωή, για να παίξουν στο Survivor.

Κι αν για τους Μαχητές τα πράγματα είναι πάνω κάτω χωρίς μεγάλες αποκλίσεις, για τους παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα των Διασήμων γίνονται ξεχωριστές συμφωνίες.

Survivor: Ποιος παίκτης αμοίβεται με 6.500 ευρώ την εβδομάδα;

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης παίρνει 6.500 ευρώ την βδομάδα - Ο πιο ακριβοπληρωμένος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr αυτή τη στιγμή η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την παραγωγή, διασφάλισε εβδομαδιαίες αποδοχές που την φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγής και θα λαμβάνει ποσό κοντά στις 6.500 ευρώ...

Ανθή Σαλαγκούδη χρήματα Survivor

Και λέμε αυτή την στιγμή διότι δεν αποκλείουμε παίκτης που θα μπει στην συνέχεια να κλείσει μια ακόμα μεγαλύτερη συμφωνία! Για παράδειγμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία ακούγεται πως μπορεί να μπει στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share