Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αλλάζει από σήμερα η ώρα προβολής του από τον ΣΚΑΙ!

Νέο ωράριο για το Survivor 4 από σήμερα!

11 Ιανουαρίου 2021 08:46
Survivor 4: Αλλάζει από σήμερα η ώρα προβολής του από τον ΣΚΑΙ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αλλάζει ώρα το Survivor 4, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή. Η αλλαγή στο πρόγραμμα έχει διαστάσεις... αναμέτρησης με άλλο κανάλι!

Αλλάζει η ώρα του Survivor 4 από αύριο, Δευτέρα (11/1), και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ, το ριάλιτι επιβίωσης, μετά και από το αποψινό επεισόδιο, θα ξεκινά στις 22.00. Μέχρι πρότινος, θυμίζουμε, η το φετινό Survivor προβαλλόταν αμέσως μετά τις «8 Λέξεις», ένα τέταρτο αργότερα, στις 22.15.

Survivor 4: Αλλάζει από σήμερα η ώρα προβολής του από τον ΣΚΑΙ!

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετακίνηση που επέλεξε το κανάλι του Φαλήρου φέρνει το Survivor «απέναντι» στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 για μιάμιση ώρα, με την αναμέτρηση της τηλεθέασης να παίρνει χαρακτηριστικά «ντέρμπι».

Survivor 4: Χάζεψαν οι Διάσημοι με το στήθος της Ελίζαμπεθ - "Έχεις κάνει πλαστική στήθους"; (video)

Η νέα παίκτρια του Survivor 4, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, εισέβαλε σήμερα στο παιχνίδι με τους Διάσημους να προσπαθούν να την γνωρίζουν καλύτερα, ρωτώντας βέβαια μέσα σε όλα αν έχει κάνει πλαστική στήθους.

Η δημοσιογράφος της παρέας φαίνεται να μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και ήδη είναι αρκετά αρεστή στον κόσμο αλλά και στους συμπαίκτες της.

Μετά την ήττα των Διάσημων, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση εξελίχθηκε στην καλύβα τους με την Ελίζαμπεθ να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερωτήσεων.

Μια από αυτές μάλιστα αφορούσε το αν έχει κάνει πλαστική στήθους, με την ίδια να μην διστάζει να το παραδεχτεί στην κάμερα.

Survivor 4: Χάζεψαν οι Διάσημοι με το στήθος της Ελίζαμπεθ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share