Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Χαμός με την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο - Στη δημοσιότητα η ταυτότητά της

Στη φόρα για πρώτη φορά! Πόσο λέτε ότι είναι;

9 Ιανουαρίου 2021 14:10
Survivor 4: Χαμός με την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο - Στη δημοσιότητα η ταυτότητά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: "Πανικός" επικρατεί με την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά τα σχόλια της ομάδας των Μαχητών στην παραλία του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, η ταυτότητα της, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ίδια, αποκάλυψε την πόσο χρονών είναι τελικά.

Για την ιστορία, παίκτης είπε σε ένα από τα επεισόδια "εγώ την ρώτησα και μου είπε 24, αλλά εγώ έβλεπα την εκπομπή (GNTM) που ήταν πριν και ήταν 26". Η Έλενα Κρεμλίδου τότε ακούγοντάς τα, σχολίασε: "Ααααα, Μπέντζαμιν Μπάτον. Του χρόνου θα είναι 22".

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο

Την πραγματική της ηλικία την είχε αποκαλύψει η ίδια η Κάτια, δείχνοντας την ταυτότητα της καλεσμένη στην Youtube εκπομπή του Fipster. Στην ταυτότητα, λοιπόν, γράφει πως είναι γεννημένη το 1996, άρα θα γίνει 25 ετών. Στο σημείο, δείτε εδώ το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής 10/01.

Δείτε την ταυτότητα, αλλά και το βίντεο:

Κάτια Ταραμπάνκο ηλικία

Survivor 4: Αλλάζει ώρα προβολής από την Δευτέρα 11/01

Survivor 4: Αλλαγές στο πρόγραμμά του ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ ειδικά μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος το Survivor σε νούμερα τηλεθέασης!

Η αλήθεια είναι πως στον ΣΚΑΙ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος "έκλεισε" στο Mega και έτσι το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται να του "φάει" χρόνο από τις 8 Λέξεις!

Αλλάζει ώρα προβολής το Survivor από την Δευτέρα 11/01

Αρχικά η σειρά του ΣΚΑΙ προβαλλόταν από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 και όταν ξεκίνησε το Survivor έπεσε στις 22:15! Ωστόσο έπειτα από απόφαση του καναλιού ο χρόνος προβολής θα μειωθεί κι άλλο αφού θα προστεθεί ένα τέταρτο ακόμα στο Survivor, το οποίο σαρώνει σε τηλεθέαση!

Έτσι από την Δευτέρα 11/01 (τις Κυριακές προβάλλεται έτσι κι αλλιώς στις 21:00) το Survivor θα ξεκινάει στις 22:00 κι όχι στις 22:15!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share