Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

10 μέρες "φυλακή": O Τάσος Ξιαρχό δεν μπορεί να μπει στο Survivor γιατί δεν έχει πάει... φαντάρος!

Πέσε για κάμψεις ψάρακα...

9 Ιανουαρίου 2021 13:05
10 μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τον θέλουν πολύ στο νέο Survivor, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά κάτι τον κρατάει. Εάν, όμως, ο συγκεκριμένος επώνυμος κατορθώσει να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, όπως πρόδωσε, θα… ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

Ο λόγος για τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του J2US.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν βάλει όλα τα μέσα προκειμένου να τον πείσουν να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων.

O Τάσος Ξιαρχό δεν μπορεί να μπει στο Survivor γιατί δεν έχει πάει... φαντάρος!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων ημερών αφήνοντας ωστόσο ένα μεγάλο ερωτηματικό. «Δεν είναι τίποτα σίγουρο για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα απαλλαγή από το στρατό και δεν μπορώ να ταξιδέψω εκτός Ελλάδας προς το παρόν».

«Πάντως εάν είναι να πάω στο Survivor, αν είναι να πάω και αν τα καταφέρουμε και αν όλα πάνε καλά, θα ζήσετε τρομερές στιγμές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Survivor 4 trailer 10/01: Κόντρες, κλάματα και... σκληρός στίβος μάχης

Survivor 4: Μαχητές και Διάσημοι, όπως θα δείτε στο trailer της Κυριακής 10/1 μπαίνουν με... όλη τους τη δύναμη στο διαφορετικό στίβο μάχης που θα δούμε αύριο το βράδυ. Ωστόσο, από την άλλη, ένταση θα επικρατήσει στους διάσημους, καθώς ο Κονδυλάτος θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα τα βάλει με την Κάτια. Ποιος ο λόγος;

Ειδικότερα, ένα περιστατικό που θα δούμε, θα φέρει μια κόντρα ανάμεσα στους 2 παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Η Ταραμπάνκο, όπως θα δείτε, θα δικαιολογηθεί στις κάμερες λέγοντας πως είχε δυνατό vibe, ενώ ο Περικλής θα μιλήσει για ένα... απαράδεκτο γεγονός που θα συμβεί.

Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε, ότι οι σχέσεις Κάτιας - Περικλή, από την αρχή δε φαινόντουσαν καλές, καθώς η ίδια είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη - δείτε εδώ το ποσό που πήρε σε 2 εβδομάδες - που ήταν φίλη με τον Κονδυλάτο.

Survivor 4 trailer

Το trailer του επεισοδίου

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι αρκετά απαιτητικός. Όπως θα δείτε στο trailer, οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των χεριών τους, ενώ θα είναι μια ομαδική δοκιμασία. Ο κάθε παίκτης θα πετά στο συμπαίκτη του έναν κουβά με νερό που δε θα πρέπει να του πέσει, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να ρίξουν το νερό μέσα σε ένα σωλήνα.

Λέτε αυτή την φορά η ομάδα που θα κερδίσει να είναι οι Διάσημοι που έχουν πολύ λίγες νίκες; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για το spoiler.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share