Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Survivor 4 trailer 10/01: Κόντρες, κλάματα και... σκληρός στίβος μάχης

Χαμός στο επεισόδιο της Κυριακής!

9 Ιανουαρίου 2021 09:46
Survivor 4 trailer 10/01: Κόντρες, κλάματα και... σκληρός στίβος μάχης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μαχητές και Διάσημοι, όπως θα δείτε στο trailer της Κυριακής 10/1 μπαίνουν με... όλη τους τη δύναμη στο διαφορετικό στίβο μάχης που θα δούμε αύριο το βράδυ. Ωστόσο, από την άλλη, ένταση θα επικρατήσει στους διάσημους, καθώς ο Κονδυλάτος θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα τα βάλει με την Κάτια. Ποιος ο λόγος;

Ειδικότερα, ένα περιστατικό που θα δούμε, θα φέρει μια κόντρα ανάμεσα στους 2 παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Η Ταραμπάνκο, όπως θα δείτε, θα δικαιολογηθεί στις κάμερες λέγοντας πως είχε δυνατό vibe, ενώ ο Περικλής θα μιλήσει για ένα... απαράδεκτο γεγονός που θα συμβεί.

Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε, ότι οι σχέσεις Κάτιας - Περικλή, από την αρχή δε φαινόντουσαν καλές, καθώς η ίδια είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη - δείτε εδώ το ποσό που πήρε σε 2 εβδομάδες - που ήταν φίλη με τον Κονδυλάτο.

Survivor 4 trailer

Το trailer του επεισοδίου

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι αρκετά απαιτητικός. Όπως θα δείτε στο trailer, οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των χεριών τους, ενώ θα είναι μια ομαδική δοκιμασία. Ο κάθε παίκτης θα πετά στο συμπαίκτη του έναν κουβά με νερό που δε θα πρέπει να του πέσει, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να ρίξουν το νερό μέσα σε ένα σωλήνα.

Λέτε αυτή την φορά η ομάδα που θα κερδίσει να είναι οι Διάσημοι που έχουν πολύ λίγες νίκες; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για το spoiler.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share