Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Το Twitter έχει βγάλει ήδη τον νικητή - Παίρνει το έπαθλο πανηγυρικά

Θα το σηκώσει με... ποσοστά Κιμ

8 Ιανουαρίου 2021 12:37
Survivor 4: Το Twitter έχει βγάλει ήδη τον νικητή - Παίρνει το έπαθλο πανηγυρικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 4 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο το βοηθά να «σπάσει» τα νούμερα τηλεθέασης ακόμη και με ανταγωνισμό, ενώ το Twitter μας δείχνει ήδη ποιον θέλει για νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι εξελίξεις στο σόου είναι ραγδαίες, με το δεύτερο παίκτη που αποχώρησε να είναι η Αγγελική Λάμπρη, προσθέτοντας άλλη μια απώλεια στην παραλία των Διασήμων. Το Survivor μετρά ήδη τρεις εβδομάδες μπροστά στις οθόνες μας με μεγάλες ανατροπές, αλλά το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι το ποιον θέλει ο κόσμος να δει νικητή.

Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής και τον έχει αναδείξει το Twitter

Συγκεκριμένα, το Twitter δείχνει μια τρομερή λατρεία στο πρόσωπο της Κάτιας Ταραμπάνκο. Το πρώην μοντέλο του GNTM έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη μαχητικότητά της στα αγωνίσματα και τη διαβίωση με τους υπόλοιπους Διάσημους, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε πιο δημοφιλή παίκτρια για δύο σερί εβδομάδες.

Με το «ρεύμα» που έχει φαίνεται, ότι δεν μπορεί να χάσει την πρωτιά μέχρι το τέλος, αν και πάντα μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις, με τον Γιώργο Κοψιδά να έχει κερδίσει επίσης την αγάπη του κόσμου.

Survivor 4: «Βόμβα» μεγατόνων για την παραγωγή - «Καμία σχέση αυτά που γίνονται με όσα προβάλλονται»

«Βόμβα» μεγατόνων έπεσε για την παραγωγή του Survivor, με παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να αφήνει τα δικά του «πυρά», τονίζοντας πως αυτά που γίνονται στις παραλίες δεν έχουν καμία σχέση με όσα προβάλλονται στον ΣΚΑΪ και τους δέκτες μας.

Ο Μιχάλης Αρναούτης ήταν ο πρώτος παίκτης, που αποχώρησε από το σόου, καθώς δεν είχε κερδίσει την εύνοια της ομάδας των Διασήμων και του κοινού, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο ίδιος, πάντως, έμελλε να γίνει «καταπέλτης» απέναντι στο κανάλι του Φαλήρου, παρότι χθες (7/1) μίλησε σε αυτό για την εμπειρία του.

Survivor 4: Τα «καρφιά» του Μιχάλη Αρναούτη

Ο γνωστός πυγμάχος υποδέχθηκε την κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και επεσήμανε, ότι ο ΣΚΑΪ δε δείχνει, για παράδειγμα, την προσπάθεια του Αλέξη Παππά να τροφοδοτήσει την ομάδα, στο βαθμό που χρειάζεται. Παράλληλα, άφησε «μπηχτή» για την ικανότητα της Κάτιας Ταραμπάνκο να παίζει το ριάλιτι, σχολιάζοντας συνολικά πως στους δέκτες μας υπάρχει μια διαφορετική εικόνα για το παιχνίδι σε σύγκριση με την πραγματικότητα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share