Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΪ - Τότε θα προβληθεί το νέο επεισόδιο

Ραγδαίες εξελίξεις!

6 Ιανουαρίου 2021 23:55
Survivor 4: Έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΪ - Τότε θα προβληθεί το νέο επεισόδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκτακτη απόφαση υπήρξε στον ΣΚΑΪ για το Survivor, με το επεισόδιο να μην προβάλλεται σήμερα (6/1), λόγω των τρομερών εξελίξεων στις ΗΠΑ, που βρίσκονται στα πρόθυρα εμφυλίου.

Οι οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο Καπιτώλιο τη στιγμή, που θα ανακηρρυσόταν πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν, λίγο πριν από την ορκωμοσία του, με αποτέλεσμα το κανάλι του Φαλήρου να προχωρήσει σε έκτακτο δελτίο με ζωντανή μετάδοση όλων των εξελίξεων.

Survivor 4: Τότε θα προβληθεί το νέο επεισόδιο

Κάπως έτσι, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προβάλει το νέο επεισόδιο του Survivor, για το οποίο μπορείτε να δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου, καθώς και ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Όπως μετέδωσε σε νέο του μήνυμα, το επεισόδιο θα προβληθεί εκτάκτως την Πέμπτη (7/1) στις 22:15.

Survivor spoiler 06/01: Αυτό είναι το συγκλονιστικό έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής της σημερινής μάχης!

Survivor spoiler 06/01: Αγώνας επάθλου σήμερα στο Survivor 4! Ποια από τις δύο ομάδες θα γευτεί την χαρά της νίκης; Διάσημοι ή Μαχητές; Ποιο θα είναι όμως το έπαθλο;

Οι ασυλίες ανήκουν στο παρελθόν, οι Διάσημοι, όπως σας ενημερώσαμε από την πρώτη στιγμή χτες, πήραν και σχετικά εύκολα τη νίκη με 10-7 και εξασφάλισαν την πρώτη ασυλία, αφήνοντας τους Μαχητές να σφαχτούν στο συμβούλιο του νησιού!

Οι Μαχητές μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι στην ψηφοφορία έβγαλαν για πρώτο τους υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα μονομαχήσει με την Αγγελική Λάμπρη και τον "άγνωστο Χ" για μια θέση στον Άγιο Δομίνικο! Ο υποψήφιος προς αποχώρηση μπορεί να είναι ο... καθένας αφού θα κριθεί από τον πιο δυνατό παίκτη της εβδομάδας, μέσα από τις δύο ψηφοφορίες! Θα είναι Μαχητής; Θα είναι διάσημος; Κανείς δεν γνωρίζει!

Survivor spoiler 06/01: Αυτό είναι το συγκλονιστικό έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής της σημερινής μάχης!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού πέρα από αποχώρηση σήμερα (06/01) έχουμε και αγώνα επάθλου και το Αthensmagazine.gr σας έχει το Survivor spoiler της ημέρας!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; (06/01)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε θα επιστρέψουμε σε ένα κλασσικό αγώνισμα Survivor, με δυνατό στίβο μάχη και στόχο! Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, εφόσον αυτό γίνει πραγματικότητα τότε θα έχουμε μεγάλο φαβορί τους Μαχητές! Φυσικά αυτή την φορά θα πρέπει να κρατάμε και μια "πισινή" αφού μετά το χθεσινό συμβούλιο το κλίμα στην ομάδα χάλασε και μάλιστα πολύ! Θα καταφέρουν να το αφήσουν πίσω τους και να προχωρήσουν σε μια ακόμα νίκη, μετά την χαμένη χθεσινή ασυλία ή οι Διάσημοι θα κάνουν για πρώτη φορά δύο σερί νίκες στο Survivor 4;

Survivor spoiler 06/01: Αυτό είναι το συγκλονιστικό έπαθλο που θα κερδίσει ο νικητής της σημερινής μάχης!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η αναμέτρηση σήμερα θα είναι μεγάλο ντέρμπι και ο νικητής θα κριθεί στο νήμα! Ποια θα κερδίσει σε σίγουρο spoiler λίγο πριν την έναρξη του επεισοδίου!

Ποιο θα είναι το έπαθλο που θα κερδίσει η νικήτρια ομάδα; Ένα τρομερό έπαθλο που θα αλλάξει για πάντα την ζωή της ομάδας αυτής στην παραλία! Σίγουρα δεν θα είναι φαγητό, τι θα είναι όμως; Ίσως κάποιο κρεβάτι ή κάποιο σλιπιμπάνγκ! Κάπου εκεί πάει το μυαλό μας! Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share