Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 06/01: Βόμβα με την αποχώρηση! Γυναίκα έχει αποχωρήσει - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

6 Ιανουαρίου 2021 11:28
Survivor spoiler 06/01: Βόμβα με την αποχώρηση! Γυναίκα έχει αποχωρήσει - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 06/01: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή, αφού μετά τις χαμένες ασυλίες για τις δύο ομάδες έχουμε και τους 2 πρώτους υποψήφιους! Ποιος όμως έχει ήδη αποχωρήσει;

Οι ασυλίες ανήκουν στο παρελθόν, οι Διάσημοι, όπως σας ενημερώσαμε από την πρώτη στιγμή χτες, πήραν και σχετικά εύκολα τη νίκη με 10-7 και εξασφάλισαν την πρώτη ασυλία, αφήνοντας τους Μαχητές να σφαχτούν στο συμβούλιο του νησιού!

Οι Μαχητές μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι στην ψηφοφορία έβγαλαν για πρώτο τους υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα μονομαχήσει με την Αγγελική Λάμπρη και δύο "αγνώστους Χ" για μια θέση στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler αποχώρηση 06/01

Survivor spoiler 06/01: Ποιοι είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

To Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο! Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως θα βγουν οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση! Όπως και την περασμένη βδομάδα πάνω κάτω! Από κάθε ομάδα θα βγουν 2 αγαπημένοι παίκτες της εβδομάδας και εκείνος θα δώσει από έναν υποψήφιος!

Ας θεωρήσουμε δεδομένο πως από την ομάδα των Διασήμων θα προκύψει ξανά αγαπημένη παίκτρια η Κάτια! Τι να έχει αλλάξει άλλωστε μέσα σε μια εβδομάδα; Ποιον θα δώσει ως υποψήφιο; Αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμα αλλά μπορούμε να το υποθέσουμε! Θα είναι η Άννα Μαρία που δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου λόγω τραυματισμού; Θα είναι ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο είχε ψηφίσει στην πρώτη ψηφοφορία η Κάτια; Θα είναι ο Κοψιδάς που πήρε πάλι αρκετές ψήφους ή ο Πάνος Καλλίδης λόγω αγωνιστικού ρυθμού, με τον οποίο μάλιστα τσακώθηκε μέσα στην εβδομάδα! Από ότι καταλαβαίνετε η μισή ομάδα παίζουν για υποψήφιοι!

Survivor spoiler αποχώρηση 06/01

Πάμε τώρα στην ομάδα των Μαχητών! Αν με ρωτούσατε για αγαπημένο παίκτη θα πόνταρα ότι ο κόσμος δύσκολα δεν θα βγάλει την Μαριπόζα, η οποία ακόμα απορούμε για ποιο λόγο δεν ήταν στην ομάδα των Διασήμων! Αν δεν είναι η Μαριπόζα ίσως είναι η Γιώργος Ασημακόπουλος ή η Ασημίνα Ιγγλέζου, με βάση τους ακόλουθους που έχουν στο Instagram! Ας πάρουμε ως δεδομένο πως η Μαριπόζα είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια! Ποιον θα δώσει; Στην ψηφοφορία έδωσε τον Κώστα, τώρα το πιο πιθανό είναι να δώσει τον Νίκο, αφού βγήκε με διαφορά δεύτερος στην ψηφοφορία από τους συμπαίκτες της! Ωστόσο δεν θα αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δώσει την Σοφία Μαργαρίτη, η οποία και αδύναμη είναι αγωνιστικά και είχαν έναν άγριο τσακωμό με την Μαριπόζα!

Survivor spoiler 06/01: Ποιος παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει και είναι στο ξενοδοχείο;

Πάμε τώρα στο όλο "ζουμί" της υπόθεσης! Ποιος είναι ο παίκτης που έχει ήδη αποχωρήσει! Και εδώ σκάει η βόμβα του Athensmagazine.gr, την οποία σας έχουμε αποκαλύψει από τον τίτλο του άρθρου! Απόψε αποχωρεί γυναίκα, οπότε την γλιτώνει σίγουρα ο Κώστας Παπαδόπουλος! Ποια όμως αποχωρεί; Είναι η Αγγελική Λάμπρη ή μια από τις άλλες υποψήφιες! Εμείς ρισκάραμε νωρίτερα και σας αποκαλύψαμε πως πολύ πιθανό είναι ανάμεσα στις υποψήφιες να βρίσκεται η Σοφία Μαργαρίτη! Θα είναι εκείνη που θα αποχωρεί ή μήπως έχουμε έκπληξη με Άννα Μαρία Βέλλη από το στρατόπεδο των Διασήμων! Προς το παρόν κρατείστε προς η αποχώρηση πρόκειται για γυναικεία υπόθεση απόψε!

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το survivor

Σίγουρο spoiler εντός της ημέρας στο Athensmagazine.gr και λίγο πριν το επεισόδιο της ημέρας, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share