Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πανικός στο «στρατόπεδο» των Διασήμων - «Θα τους κόψω καμιά σφαλιάρα…»

«Πόλεμος» στην παραλία τους

5 Ιανουαρίου 2021 22:56
Survivor 4: Πανικός στο «στρατόπεδο» των Διασήμων - «Θα τους κόψω καμιά σφαλιάρα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Διασήμων στο Survivor, με την ομάδα να έχει χάσει σχεδόν όλα τα αγωνίσματα με τους Μαχητές και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας ήδη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα να βγουν τα «μαχαίρια».

Survivor 4: «Πόλεμος» στους Διάσημους

Φαίνεται πως κάθε παίκτης έχει παράπονο από άλλους. Η Αγγελική Λάμπρη είπε πως όλοι είναι χωρισμένοι σε… ζευγαράκια, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Κάτια Ταραμπάνκο απόρησαν για το λόγο, που παίρνει πολλές ψήφους στα συμβούλια ο πρώτος, ενώ ο Τριαντάφυλλος μίλησε για παίκτες, που δεν χαίρονται με την επιτυχία συμπαίκτη τους στα αγωνίσματα.

Την πιο «καυτή» ατάκα μας επεφύλασσε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος είπε πως, στη διάρκεια του τσακωμού για το ρύζι, θα ήθελε να… ρίξει χαστούκια στους συμπαίκτες του, προκειμένου να συνέλθουν.

Survivor spoiler 05/01, οριστικό: Φοβερή ανατροπή την τελευταία στιγμή! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor spoiler 05/01: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Έχουμε τεράστια ανατροπή που δεν θα φαντάζεστε!

Χτες είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν με 10-5 των Διασήμων, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί μέσα από το spoiler - διαρροή του Athensmagazine.gr και σήμερα σας έχουμε το παρασκήνιο από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, πριν καλά καλά δοθεί το trailer του επεισοδίου της τρίτης στην δημοσιότητα!

Οι Διάσημοι έχασαν την πρώτη μάχη της ασυλίας και έδωσαν για πρώτη υποψήφια την Αγγελική Λάμπρη, ενώ στο "τσακ" την γλίτωσε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος όπως φαίνεται έχει θέμα με την κοινή του επιβίωση με τους συμπαίκτες του αφού ψηφίστηκε παρότι αγωνιστικά χαρίζει αρκετές νίκες στην ομάδα του!

Πάμε όμως στα σημερινά. Τι θα δούμε απόψε και ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/01)

Survivor spoiler 05/01

Τελικά το trailer του ΣΚΑΙ δόθηκε στην δημοσιότητα και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο! Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα η παραγωγή έχει βάλει τέτοιο αγώνισμα ώστε η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα, εκείνη των Διασήμων να έχει περισσότερες ελπίδες.

Όπως βλέπετε και στα πλάνα που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr παρακάτω το σημερινό αγώνισμα είναι πάλη και το είχαμε δει και στο προηγούμενο Survivor! Εκεί ο κάθε παίκτης θα προσπαθήσει, με κλειστά μάτια, να βγάλει από την πλάτη του αντιπάλου του ένα μαντήλι που κρέμεται! Ποιος θα τα καταφέρει;

Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr επιβεβαιώθηκαν 100% και σήμερα γίνεται το... θαύμα! ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share