Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 05/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

5 Ιανουαρίου 2021 15:59
Survivor spoiler 05/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας σήμερα και μετά την Αγγελική Λάμπρη ψάχνουμε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα!

Οι Διάσημοι έχασαν την πρώτη μάχη της ασυλίας και έδωσαν για πρώτη υποψήφια την Αγγελική Λάμπρη, ενώ στο "τσακ" την γλίτωσε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος όπως φαίνεται έχει θέμα με την κοινή του επιβίωση με τους συμπαίκτες του αφού ψηφίστηκε παρότι αγωνιστικά χαρίζει αρκετές νίκες στην ομάδα του!

Πάμε όμως στα σημερινά. Τι θα δούμε απόψε και ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη στον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/01)

Survivor spoiler 05/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τελικά το trailer του ΣΚΑΙ δόθηκε στην δημοσιότητα και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο! Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα η παραγωγή έχει βάλει τέτοιο αγώνισμα ώστε η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα, εκείνη των Διασήμων να έχει περισσότερες ελπίδες.

Όπως βλέπετε και στα πλάνα που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr παρακάτω το σημερινό αγώνισμα είναι πάλη και το είχαμε δει και στο προηγούμενο Survivor! Εκεί ο κάθε παίκτης θα προσπαθήσει, με κλειστά μάτια, να βγάλει από την πλάτη του αντιπάλου του ένα μαντήλι που κρέμεται! Ποιος θα τα καταφέρει;

Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, τις οποίες σας μεταφέραμε και νωρίτερα, αναφέρουν πως σήμερα οι Διάσημοι έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν την πρώτη μάχη ασυλίας για φέτος! Θα τα καταφέρουν; Η οριστική απάντηση με νέο Survivor spoiler, λίγο πριν την έναρξη του επεισοδίου, ενώ μην χάσετε και την Live μετάδοση που θα έχουμε, όπως κάνουμε κάθε βράδυ εδώ στο Athensmagazine.gr!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 05/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ας πάρουμε λοιπόν ως δεδομένο πως οι Μαχητές χάνουν την ασυλία! Ποιον θα δώσουν ως υποψήφιο; Με δεδομένο ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει μια εβδομάδα ασυλία δεν μπορεί να είναι! Αν μου λέγατε να ρισκάρω θα έδινα την Σοφία Μαργαρίτη, ενώ δεν αποκλείω να είναι υποψήφιος και ο Σταμούλης! Τέλος δεν αποκλείω ως έκπληξη να δώσουν την Μαριπόζα γιατί πιστεύουν ότι έχει δυναμική έξω και θα μπορεί να πετάξει εκτός αντίπαλο παίκτη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share