Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στο Survivor 4!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Όνομα βόμβα στην ομάδα των Διασήμων

4 Ιανουαρίου 2021 11:50
Survivor spoiler: Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στο Survivor 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο πασίγνωστος βετεράνος Έλληνας ποδοσφαιριστής που συμφώνησε για να μπει στο Survivor 4; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Μπορεί χτες να είδαμε τις Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου να μπαίνουν στο Survivor 4 ωστόσο δεν θα είναι οι τελευταίες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο, αφού αναμένεται να μπουν αρκετοί ακόμα παίκτες! Συγκεκριμένα στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται ήδη τόσο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όσο και ο Μανώλης Μπούχτσης και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να μπουν στο παιχνίδι!

Survivor spoiler: Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου μπαίνει στο Survivor 4!

Ωστόσο εκτός από αυτούς αναμένονται και άλλες προσθήκες και κυρίως στην ομάδα των Διασήμων που έχει δείξει να είναι αρκετά αδύναμη και χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα άμεσα! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν, έχει δώσει τα χέρια με θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου! Μιλάμε για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο Survivor 4;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η υπόθεση είναι τελειωμένη αφού έχει πέσει και υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές! Όνομα δεν θα σας πούμε ακόμα αλλά κάποια στοιχεία μπορούμε να σας τα δώσουμε! Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει σταματήσει πάνω από 10 χρόνια την καριέρα, είναι κυριολεκτικά θρύλος, έχει αγωνιστεί σε μια εκ των λεγόμενων "μεγάλων ομάδων" της χώρας και σίγουρα πρόκειται για μεγαλύτερο όνομα ακόμα και από τον Λάμπρο Χούτο, που είδαμε στο Survivor 1!

Survivor spoiler: Ποδοσφαιριστής Survivor 4

Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, το όνομα του οποίου έχει γραφτεί αρκετές φορές! Η αλήθεια είναι πως είχε δεχτεί κρούση και μάλιστα αρκετές φορές, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός πως αποτελεί ενεργό στέλεχος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων έκανε την συμμετοχή του στο ριάλιτι αδύνατη!

Περισσότερες πληροφορίες για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα έχετε μόλις είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ονόματα και... διευθύνσεις! Το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομά του θα προκαλέσει ντόρο κυρίως στους ποδοσφαιρόφιλους της παρέας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share