Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler, 04/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

4 Ιανουαρίου 2021 10:20
Survivor spoiler, 04/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει στον πρώτο αγώνα ασυλίας (04/01); Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Το Survivor μετά από τρια βράδια επέστεψε στους δέκτες μας και φυσικά σάρωσε σε τηλεθέαση! Οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα των Διασήμων με 10-6 και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού που δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, αλλά με την πείνα που έχει πέσει και 2 αυγά για τον κάθε παίκτη δεν ήταν άσχημα!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε έχουμε αγώνα ασυλίας, με τους Διάσημους να μην θέλουν να χάσουν άλλον παίκτη τόσο γρήγορα και τους Μαχητές να έχουν, όπως πάντα, το προβάδισμα!

Survivor spoiler, 04/01

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/01)

Απόψε λοιπόν έχουμε τη πρώτη μάχη για την ασυλία με την ομάδα που θα χάσει να δίνει έναν παίκτη υποψήφιο, εκτός και αν υπάρξει ισοψηφία όπως την περασμένη βδομάδα και γίνουν περισσότεροι! Ο ΣΚΑΙ με εξαίρεση το επεισόδιο της πρεμιέρας έχει σταματήσει να δίνει το trailer του επεισοδίου από το προηγούμενο βράδυ ώστε να μην υπάρχουν spoiler, παρόλα αυτά εμείς τρυπώσαμε και μάθαμε τις πληροφορίες μας!

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν η παραγωγή έχει ετοιμάσει ένα αγώνισμα στο οποίο θα μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα οι Διάσημοι ώστε να έχουν περισσότερες ελπίδες νίκης, αφού σε φυσιολογικό αγώνισμα οι Μαχητές θα έχουν ξεκάθαρο ρόλο! Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως και σήμερα φαβορί και μάλιστα μεγάλο είναι οι Μαχητές! Θα επιβεβαιωθεί αυτό ή όχι; Το Athensmagazine.gr μόλις έχει σίγουρη διαρροή θα σας ενημερώσει! Όπως θα σας εξασφαλίσει και spoiler για τον παίκτη ή παίκτες που θα είναι υποψήφιος-οι προς αποχώρηση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share