Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 03/01: Η είσοδος 2 νέων παικτών και το απίθανο αγώνισμα - Τρελό γέλιο με το πρώτο κουίζ επιβίωσης!

Τα πάντα έχει το νέο επεισόδιο - Μην το χάσετε!

1 Ιανουαρίου 2021 20:09
Survivor trailer 03/01: Η είσοδος 2 νέων παικτών και το απίθανο αγώνισμα - Τρελό γέλιο με το πρώτο κουίζ επιβίωσης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του Survivor 4 για την Κυριακή 3/1 κι επιτέλους αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον ΣΚΑΙ, αυτό που τόσο καιρό σας γράφουμε στο Athensmagazine.gr: Θα μπουν νέοι παίκτες στις ομάδες!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Μαχητών μετά την οικειοθελής αποχώρηση της Λιλιοπούλου έμεινε με λιγότερα άτομα, άρα έπρεπε να υπάρξει μια προσθήκη, ενώ από την άλλη η ομάδα των Διάσημων είναι αρκετά αδύναμη, ασχέτως αν κέρδισε το προηγούμενο αγώνισμα όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο Athensmagazine.gr, άρα πρέπει να δυναμώσει λιγάκι μπας και...

Survivor: Αυτό είναι το trailer για την Κυριακή 3/1

Το αγώνισμα επάθλου θα είναι για ακόμα μια φορά σκληρό. Πρωταγωνιστεί ξανά το υγρό στοιχείο ενώ πάλι χρειάζεται μεγάλη αντοχή και ταχύτητα. Για να δούμε, θα κάνουν το σερί οι Διάσημοι και θα κερδίσουν ξανά το παιχνίδι ή οι Μαχητές δεν θα τους αφήσουν να σηκώσουν κεφάλι;

Να θυμάστε πως το Athensmagazine.gr θα επανέλθει με spoiler την Κυριακή 3/1 λίγο πριν τον αγώνα!

Survivor spoiler: Παίκτες από το Survivor Ελλάδα - Τουρκία μπαίνουν στο Survivor 4!

Survivor spoiler: Αποκλειστική διαρροή από το Athensmagazine.gr που έρχεται να ταράξει τα "νερά"! Ποιοι παίκτες από το Survivor Ελλάδα - Τουρκία ετοιμάζουν ξανά βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο;

Το Athensmagazine.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο από το Survivor 4 και τώρα σας μεταφέρουμε μια αποκλειστική διαρροή που μόλις έφτασε στα γραφεία! Βασικά η φήμη είχε φτάσει στα αυτιά μου εδώ και καιρό όμως πλέον η πηγή είναι τόσο αξιόπιστη που πρόκειται για σχεδόν δεδομένη την πρόθεση του Ατζούν να βάλει παίκτες από το τελευταίο Survivor στο νέο!

Μιλάμε για παίκτες μάχιμους που θα μπουν στην ομάδα των... Διασήμων ώστε να την δυναμώσουν, διότι παρά την χθεσινή του νίκη, η διαφορά δυναμικότητας από τους Μαχητές είναι τεράστια! Δηλαδή δεν θα μπουν παίκτες που πέρασαν απαρατήρητοι από το Survivor Ελλάδας Τουρκία αλλά από τους πρωταγωνιστές!

Survivor spoiler: Ποιοι πρώην παίκτες ετοιμάζονται για Survivor 4

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχουμε τίποτα δεδομένο! Αυτό που γνωρίζουμε είναι απλά την πρόθεση του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με παίκτες από το τελευταίο Survivor για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του!

Survivor spoiler: Παίκτες από το Survivor Ελλάδα - Τουρκία μπαίνουν στο Survivor 4!

Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες; Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχει έρθει σε τηλεφωνική επαφή με Αφροδίτη Σκαφιδά, Δήμητρα Βαμβακούση και Νίκο Κοσμά τουλάχιστον! Πρόκειται για τρεις από τους φιναλιστ του Survivor Ελλάδα - Τουρκία, μετά την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αποκλείεται για τρίτη χρονιά να πάει στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπήκε καν στον κόπο να την "ενοχλήσει"!

Συμφωνία δεν έχει επέλθει με κανέναν απλά ο Τούρκος παραγωγός του είπε πως υπάρχει η σκέψη να τους "χρησιμοποιήσει" ώστε να φέρει έναν... ανταγωνισμό στα αθλήματα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, με την κατάλληλη αμοιβή φυσικά! Μάλιστα οι ίδιοι, λόγω της πανδημίας και τις ελάχιστες επαγγελματικές επιλογές που έχουν στην Ελλάδα, βλέπουν με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική! Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει καταλήξει ούτε ο ίδιος ο Ατζούν αν θα προβεί στο συγκεκριμένο πείραμα, βλέποντας πως τα νούμερα τηλεθέασης είναι ιδιαίτερα ψηλά!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share