Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Τσακίζει» κόκκαλα η ιστορία της Σοφίας Μαργαρίτη - Η ζωή που θέλει να πάρει πίσω

Έτσι έφτασε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο

1 Ιανουαρίου 2021 07:52
Survivor 4: «Τσακίζει» κόκκαλα η ιστορία της Σοφίας Μαργαρίτη - Η ζωή που θέλει να πάρει πίσω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τσακίζει» κόκκαλα η ιστορία της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία έχει έρθει στο Survivor 4, προκειμένου να πάρει τη ζωή της πίσω, έχοντας ξεχωρίσει προς το παρόν ως μια από τις πιο έντονες προσωπικότητες στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Ποια είναι η Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι 41 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Η ίδια μπορεί να σπούδασε τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά τελικά δεν κατάφερε να εξασκήσει το επάγγελμα λόγω του πρώτου παιδιού της, με μια αποκάλυψη να πραγματοποιείται για αντίπαλό της. Δουλεύει, τελικά, ως βοηθός σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Σε βάθος χρόνου απέκτησε δύο κορίτσια, τα οποία λατρεύει, αν και είναι χωρισμένη. Εκείνη δε θέλει τίποτα από τον τίτλο της Survivor της χρονιάς, ο οποίος θα φέρει πίσω τη ζωή της.

Survivor 4: Σεξιστικά σχόλια κάτω από την τελευταία φωτογραφία της Κάτιας Ταραμπάνκο!

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η νικήτρια του GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την εμφάνισή της στο Survivor, στην ομάδα των Διάσημων, μάλιστα το twitter έχει πάρει φωτιά με το όνομά της.

Όπως φαίνεται όμως οι χρήστες του διαδικτύου πέρασαν και στις υπόλοιπες πλατφόρμες που βρήκαν το όνομά της, όπως στο instagram και κάτω... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share