Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Γιώργος Κοψιδάς ζευγάρι με κούκλα Ελληνιδα

Και δεν το είχε γράψει κανείς και πουθενά!

31 Δεκεμβρίου 2020 19:40
Survivor 4 - Γιώργος Κοψιδάς ζευγάρι με κούκλα Ελληνιδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιωργος Κοψιδάς είναι λάτρης του ωραίου φύλου και το έχει αποδείξει! Γνωρίζετε και με ποια κούκλα ηθοποιό υπήρξε (πιο παλιά βέβαια) ζευγάρι; Ο λόγος για την Έλλη Τρίγγου, γνωστή και ως Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Κοψιδάς έχει γούστο στις γυναίκες και το αποδεικνύει σε κάθε του ευκαιρία! Εκτός από τις δύο κούκλες ηθοποιούς στο παρελθόν είχε σοβαρό δεσμό που κράτησε τρια χρόνια με την γνωστή Τσίλα από την Αννίτα Πάνια!

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα espresso, «Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί. Μάλιστα πριν λίγο καιρό βάφτισε την κόρη της σε καθολική εκκλησία και μία νονά της ήταν και η αδερφή του ηθοποιού. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια».

Επίσης το άλλο που ήδη γνωρίζετε, διότι το έχει αποκαλύψει ο ίδιος μέσα από το Survivor, τα τελευταία χρόνια έχει "φάει" μια φρίκη με τον... βιγκανισμό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share